Trupa Taxi o dă la întors. Melodia ”Despre smerenie” nu este un manifest împotriva Catedralei Mântuirii Neamului

Trupa Taxi o dă la întors. Melodia ”Despre smerenie” nu este un manifest împotriva Catedralei Mântuirii Neamului

Trupa Taxi o dă la întors. Melodia ”Despre smerenie” nu este un manifest împotriva Catedralei Mântuirii Neamului

by April 11, 2016 0 comments

Confruntată cu un val uriaş de critici şi reacţii dezaprobatoare după lansarea melodiei ”Despre smerenie”, trupa Taxi, prin vocea solistului Dan Teodorescu, bate în retragere, îşi face ”mea culpa” şi susţine că videoclipul nu este un manifest împotriva Catedralei Mântuirii Neamului.

Potrivit mediafax.ro, solistul de la Taxi a publicat un mesaj pe pagina oficială de Facebook a trupei în care spune ferm că: “piesa nu este un manifest împotriva Catedralei Mântuirii Neamului Românesc”. “Eu cred (nu spun că ştiu) că Dumnezeu preferă simplitatea şi modestia.”, spune cântăreţul.

Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi a publicat luni un mesaj în care clarifică mesajul piesei “Despre smerenie”, după scandalul de proporţii iscat în jurul cântecelului lansat de trupa Taxi alături de 33 de celebrităţi din România.

Dan Teodorescu scrie pe pagina oficială de Facebook a trupei Taxi: “Constat, cu părere de rău, că n-am fost în stare să transmit în mod corespunzător un mesaj foarte simplu. Şi un apel foarte simplu. Îmi cer scuze si încerc aşa: această piesă este o parabolă. Iar asta – cu profundă tristeţe şi amărăciune remarc – a fost o mare problemă. Am afirmat – foarte clar, în cea de-a două strofă – că sunt creştin. Cred cu tărie în Dumnezeu. Niciodată pe parcursul piesei nu am spus “eu ştiu”. Niciodată. Am spus întotdeauna “eu cred”. N-am spus că ştiu, pentru că n-am de unde să ştiu; cred doar. Am spus că L-am găsit pe Dumnezeu într-o biserică din lemn pentru că eu cred (nu spun că ştiu; cred doar) că Dumnezeu preferă simplitatea şi modestia. Nu am spus nicăieri, niciodată, pe parcursul piesei că Dumnezeu poate fi găsit numai în biserici din lemn. Nu. Dimpotrivă; am afirmat – foarte clar, în prima strofă – că sunt convins că Dumnezeu era în Catedrala Mântuirii Neamului Românesc. Pentru că sunt ferm convins că Dumnezeu este peste tot (…), spune, printre altele,  cântăreţul.

Citiţi mai multe pe http://www.mediafax.ro/life-inedit/dan-teodorescu-taxi-piesa-despre-smerenie-nu-este-un-manifest-impotriva-catedralei-mantuirii-15234717

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<