Băsescu sare la Iohannis: Omite, în declaraţiile sale, partea de substanţă care vizează România

Băsescu sare la Iohannis: Omite, în declaraţiile sale, partea de substanţă care vizează România

Băsescu sare la Iohannis: Omite, în declaraţiile sale, partea de substanţă care vizează România

by May 28, 2016 0 comments

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat, in calitate de fost sef de stat, vineri seara, la Romania Tv, ca in opinia sa de multe ori presedintele Klaus Iohannis, in luarile sale de pozitie oficiale, omite partea de substanta care vizeaza direct interesele Romaniei si, totodata, nu are un punct de vedere al sau, scrie hotnews. ro, care citează Agerpres.

“Este o alta abordare a presedintelui. Avem o Constitutie care-ti permite sa ai oricare din aceste doua abordari si depinde cat de dedicat esti. Spre exemplu, vorbele presedintelui Romaniei sa nu credeti ca raman in tara. Orice declaratie a sefului statului roman, indiferent pe ce tema, este in briefingul oricarui omolog din Europa si din NATO in cateva minute, depinde cand isi citesc briefingul pe international. (…) Eu primeam dimineata, aveam pe pe birou, toate declaratiile facute de sefi de stat si de sefi de guvern din NATO si din UE. (…) Ori acest lucru se intampla si cu declaratiile domnului Iohannis, au acelasi tratament. Ori, mie mi se pare ca, de multe ori, in declaratiile sale, omite partea de substanta care vizeaza direct Romania, interesele Romaniei si punctul de vedere al domniei sale, nu al cuiva care-i scrie un discurs a la Mihalache”, a declarat Traian Basescu.

Cititi mai multe pe http://www.hotnews.ro/stiri-politic-21033444-basescu-multe-ori-iohannis-omite-declaratiile-sale-partea-substanta-care-vizeaza-romania.htm

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.