Directorul general Hexi Pharma, reţinut de procurori pentru 24 de ore

Directorul general Hexi Pharma, reţinut de procurori pentru 24 de ore

Directorul general Hexi Pharma, reţinut de procurori pentru 24 de ore

by May 28, 2016 0 comments

Flori Dinu, director general al Hexi Pharma, a fost scoasă vineri seara cu cătușele la mâini din sediul Parchetului General și a fost dusă în arestul Poliției Capitalei, scrie agerpres.ro.

Conform sursei, ea a fost reținută  vineri, pentru 24 de ore, de procurorii Parchetului General în dosarul dezinfectanților diluați din spitale, fiind acuzată de săvârșirea a 99 de infracțiuni de înșelăciune în formă continuată și 29 de infracțiuni de înșelăciune în formă simplă, precum și infracțiunea de participație improprie de zădărnicirea combaterii bolilor.

Flori Dinu a fost citată vineri la Parchetului General, însă ea nu s-a prezentat, astfel încât procurorii au emis un mandat de aducere pe numele ei, fiind ridicată apoi de polițiști.

După câteva ore de audieri, procurorii au decis să o rețină pe Flori Dinu, urmând ca ea să fie dusă sâmbătă în instanță cu propunere de arestare preventivă.

Citiţi mai multe pe http://www.agerpres.ro/justitie/2016/05/27/alerta-flori-dinu-directorul-hexi-pharma-retinuta-de-procurori-surse–21-40-07

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.