Hexi Pharma – Fabrica și firma și-au încetat deja activitatea

Hexi Pharma – Fabrica și firma și-au încetat deja activitatea

Hexi Pharma – Fabrica și firma și-au încetat deja activitatea

by May 12, 2016 0 comments

Compania Hexi Pharma anunță că fabrica și firma și-au încetat deja activitatea și au demarat procedurile legale pentru închidere și că toate produsele vor fi retrase în cel mai scurt timp, scrie agerpres.ro.

“În urma rezultatelor anunțate astăzi, Hexi Pharma își cere scuze, public, atât medicilor și personalului medical, cât și tuturor persoanelor care au fost sau ar fi putut fi afectate de aceste neconformități. În numele tuturor angajaților Hexi Pharma, ne dorim ca vinovații să fie găsiți cat mai repede. Toate produsele vor fi retrase în cel mai scurt timp, fabrica și firma și-au încetat deja activitatea și au demarat de ieri procedurile legale pentru închidere. De asemenea, ne cerem scuze către mass-media, dar, ca urmare, a începerii procedurilor de urmărire penală, începând de ieri ni s-a interzis să mai dăm declarații în presă”, se arată într-un comunicat al Hexi Pharma.

Conform sursei citate, secretarul de stat în Ministerul Sănătății Victor Strâmbu a anunțat miercuri că, în urma primelor analize efectuate de ICECHIM, s-a decis retragerea produselor biocide neconforme provenind de la firma Hexi Pharma în termen de zece zile.

Citiţi mai multe pe http://www.agerpres.ro/sanatate/2016/05/11/hexi-pharma-fabrica-si-firma-si-au-incetat-deja-activitatea-ne-cerem-scuze-18-33-42

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.