Prinţul Charles, în vizită în Transilvania

Prinţul Charles, în vizită în Transilvania

Prinţul Charles, în vizită în Transilvania

by May 30, 2016 0 comments

Prinţul de Wales va petrece cea mai mare parte a vizitei pe care o face în România în Transilvania, în cadru privat, precizează Ambasada Marii Britanii la Bucureşti, care informează că acesta va inaugura la Viscri centrul de pregătire meşteşugărească ­ ‘The Prince of Wales’s Training Centre’, scrie mediafax.ro.

”Prinţul de Wales va petrece cea mai mare parte a vizitei în Transilvania, în cadru privat. Alteţa Sa Regală va vizita Viscri pentru inaugurarea centrului de pregătire meşteşugărească ­ ‘The Prince of Wales’s Training Centre’ ­cu ocazia primei aniversări a fundaţiei sale”, se arată într-un comunicat de presă al Ambasadei Marii Britanii la Bucureşti, conform sursei citate.

Lansată pe data de 2 iunie 2015, fundaţia este o organizaţie caritabilă ce sprijină conservarea patrimoniului arhitectural, agricultura şi dezvoltarea durabilă în România.

Citiţi mai multe pe http://www.mediafax.ro/politic/amabasada-marii-britanii-printul-charles-va-petrece-cea-mai-mare-parte-a-vizitei-in-transilvania-15395536

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.