Tokes vrea lustraţie în plan confesional şi social

Tokes vrea lustraţie în plan confesional şi social

Tokes vrea lustraţie în plan confesional şi social

by May 27, 2016 0 comments

Eurodeputatul Tokes Laszlo a subliniat vineri, într-o conferință de presă, că lustrația atât pe plan bisericesc, cât și în plan politic și social este foarte importantă pentru consolidarea democrației, scrie agerpres.ro.

‘Am dorit să ies azi cu un sumar al acestor lustrări, pe tema alegerilor, fiind o temă actuală. Eu mă gândesc în avans la alegerile bisericești, respectiv la alegerile parlamentare. Pentru alegerile parlamentare este numai un a propos, pentru că după această conferință de presă, va urma o alta privind alegerile parlamentare și privind în ansamblu micro-societatea maghiară, în larg, nu numai a Bisericii, pe această temă a lustrației’, a declarat Tokes Laszlo, conform sursei citate.

Fostul episcop a motivat tema conferinței sale precizând că în acest an au loc alegeri pentru conducerea eparhiei, Biserica reformată desfășurând un sistem presbiterial democratic, cu alegeri la șase ani.

Citiţi mai multe pe http://www.agerpres.ro/politica/2016/05/27/tokes-este-foarte-important-ca-lustratia-sa-continue-atat-pe-plan-bisericesc-cat-si-in-plan-social-14-22-01

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.