Arafat: Autopsia victimelor accidentului SMURD s-a încheiat la Chişinău

Arafat: Autopsia victimelor accidentului SMURD s-a încheiat la Chişinău

Arafat: Autopsia victimelor accidentului SMURD s-a încheiat la Chişinău

by June 3, 2016 0 comments

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat, a declarat, vineri, că necropsiile victimelor accidentului SMURD s-au încheiat în Republica Moldova, urmând ca trupurile celor patru membri ai echipajului să fie repatriate în cursul acestei zile, scrie news.ro.

Conform sursei, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, aflat la locul prăbuşirii elicopterului SMURD, în localitatea Haragîş din Republica Moldova, a precizat că autopsia şi identificarea victimelor s-a realizat în cursul nopţii de joi spre vineri, la Chişinău.

Arafat a mai declarat că elicopterul prăbuşit avea verificările la zi.

“Se fac verificări periodice, la perioade scurte, după 50 de ore, 100 de ore, pe care le face Inspectoratul de Aviaţie, chiar unele suplimentar faţă de ce prevede cartea tehnică a elicopterului. Sunt verificări care se fac la 400 de ore, la 800 de ore, am înţeles că ultima verificare mare a fost făcută în februarie, iar verificările celelelalte periodice au fost făcute la timp”, a spus Raed Arafat, potrivit sursei.

Citiţi mai multe pe http://www.news.ro/eveniment/raed-arafat-autopsia-victimelor-accidentului-smurd-s-a-incheiat-la-chisinau-urmeaza-repatrierea-trupurilor-1922405303002016060915494208

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.