Inculpatul Andrei Chiliman il sustine, pe fata, pe candidatul PNL, Alexandru Nazare

Inculpatul Andrei Chiliman il sustine, pe fata, pe candidatul PNL, Alexandru Nazare

Inculpatul Andrei Chiliman il sustine, pe fata, pe candidatul PNL, Alexandru Nazare

by June 1, 2016 0 comments

Primarul suspendat al Sectorului 1, liberalul Andrei Chiliman, trimis in judecata de DNA si urmarit penal in alt dosar tot pentru fapte de coruptie, il sustine public pe candidatul PNL Alexandru Nazare la primaria Sectorului 1, potrivit Hotnews.ro.  Un cititor a semnalat ca in sector sunt impartite pliante cu cei doi, cu sloganul “Cele bune sa se adune pentru Capitala Capitalei” si o stampila cu “Sustin!” peste numele lui Nazare. In pliant, Chiliman explica intr-un text si de ce il sustine pe Nazare, afirmand printre altele ca Sectorul 1 are nevoie de un primar care a invatat din greselile lui.

Textul de pe pliant:

“Asa dupa cum stiti, eu nu mai candidez la functia de primar al Sectorului 1, pentru ca sunt consecvent valorilor si principiilor in care cred: un om asupra caruia planeaza cea mai mica indoiala privind integritatea sa nu are ce sa caute intr-o demnitate publica, chiar daca este nevinovat. Imi voi sustine cauza in justitie si am incredere ca mi se va face dreptate, pentru ca sunt nevinovat. Nu ma consider o victima politica si nu arunc cu noroi in justitie. Cat despre ceea ce am facut ca primar, cu impliniri si cu neimpliniri, adevaratii mei judecatori sunteti dumneavoastra, oamenii din Sectorul 1.

Ca om in care dvs. ati investit incredere timp de 12 ani, consider ca este de datoria mea sa ma asigur ca lucrurile bune din mandatele pe care mi le-ai incredintat vor continua, ca proiectele incepute vor fi duse la bun sfarsit, si ca greselile nu vor mai fi repetate de viitoarea administratie a Sectorului 1.

Avem nevoie de un primar al Sectorului 1 care sa continue dezvoltarea comunitatii noastre. Avem nevoie de un primar care sa realizeze lucrurile la care noi am ramas restantieri. Avem nevoie de un primar care sa invete din greselile mele, ori ale celor din echipa mea, si sa nu le mai repete.

Eu cred ca acest primar va fi Alexandru Nazare.

Am toate increderea ca Alexandru Nazare va continua proiectele bune pe care le-am inceput eu si ca va initia proiecte noi, cel putin la fel de bune. Am toate increderea ca Alexandru Nazare va fi un primar apropiat de oameni va fi primarul tuturor, indiferent de culoarea politica a fiecaruia: liberali, social-democrati sau apolitici.

Il sustin, de aceea, pe Alexandru Nazare.

De votul nostru, depinde drumul nostru. Dumnezeu sa ne dea gandul cel bun, pentru ca cele bune sa se-adune pentru Capitala Capitalei.”

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.