Marian Munteanu ţinteşte şefia Guvernului

Marian Munteanu ţinteşte şefia Guvernului

Marian Munteanu ţinteşte şefia Guvernului

by June 1, 2016 0 comments

Marian Munteanu a declarat, în direct la Realitatea TV, la ‘Jocuri de Putere’, că în cadrul organizației sale, Alianța Noastră, se va forma un partid politic, susținând că țintește spre șefia Guvernului, scrie dcnews.ro.

 “Mi-am respectat promisiunile, mă ocup în continuare, intens, de organizarea și dezvoltarea Alianței Noastre. Procedurile sunt destul de greoaie din punct de vedere al anumitor formalități, dar respectăm legea. În interiorul Alianței Noastre s-a făcut un nucleu pentru apariție unei aripi politice care să ofere soluții (…)”, a spus Munteanu, conform sursei.
Acesta a vorbit despre organizația pe care a format-o, Alianța Noastră: “Avem nevoie de o viziune economică foarte serioasă. Sunt foarte multe lucruri care pot fi făcute și vreau ca oamenii să fie siguri că ceea ce construim noi chiar oferă soluții. Rezolvă un lucru foarte important: să se termine cu batjocorirea României. Principala mea preocupare în această construcție va fi ca în promovarea acelor persoane care să ajungă în poziții, să fie oameni competenți, serioși și loiali. Consider acest lucru ca o datorie pe care o am față de compatrioții noștri”.
Citiţi mai multe pe http://www.dcnews.ro/marian-munteanu-anun-decisiv-pentru-lumea-politica_507107.html
Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.