Clotilde Armand, catre Klaus Iohannis: Unde erati cand PNL si PSD au batut palma pentru mascarada de alegeri locale?

Clotilde Armand, catre Klaus Iohannis: Unde erati cand PNL si PSD au batut palma pentru mascarada de alegeri locale?

Clotilde Armand, catre Klaus Iohannis: Unde erati cand PNL si PSD au batut palma pentru mascarada de alegeri locale?

by July 5, 2016 0 comments

Clotilde Armand, consilier local la Sectorul 1 din partea Uniunii Salvati Bucurestiul, i-a adresat un mesaj dur presedintelui Klaus Iohannis, pe pagina sa de Facebook, ca urmare a declaratiei sefului statului care a facut un apel la “regandirea relatiei dintre stat si cetatean” si pentru “decuplarea clientelei de orice fel de la banul public prin eliminarea coruptiei si reducerea birocratiei”. Armand il intreaba pe Iohannis unde s-a aflat cand “PNL si PSD au batut palma pentru a organiza mascarada alegerilor locale intr-un singur tur” sau blatul “de proportii nationale” pentru primarii. 

Fostul candidat al USB face referire si la licitatia castigata de firma ASTRA BUCURESTI & CO PROD SRL, singura participanta, pentru achizitionarea de barcute, vaporase, caiace si hidrobiciclete.

Mesajul lui Clotilde Armand:

“Domnul presedinte Klaus Iohannis a facut azi un apel pentru “regandirea relatiei dintre stat si cetatean” si pentru “decuplarea clientelei de orice fel de la banul public prin eliminarea coruptiei si reducerea birocratiei”. Acesta este un mesaj la care USB subscrie intru totul.

Insa ce ne facem domnule Presedinte cand in aceeasi zi in care dumneavoastra lansati astfel de apeluri, aflam de faptul ca o firma avand ca obiect de activitate panificatia, firma abonata deja la contractele cu statul, castiga o licitatie organizata de Primaria Capitalei pentru cumpararea de hidrobiciclete, barcute, caiace si un vaporas turistic? Evident, o licitatie la care aceasta firma – ASTRA BUCURESTI & CO PROD SRL pe numele sau – a fost singurul ofertant.

Ce ne facem cand aflam ca actionarul majoritar al acestei firme, cu sediul in Voluntari, este doamna Adriana Pandele? Trebuie sa o credem pe cuvant pe doamna Firea ca nu este nicio legatura intre doamna Pandele si sotul domniei sale, primar in localitatea Voluntari, nu-i asa?

De aceasta s-a modificat legea achizitiilor publice? Ca sa alimentam firmele de partid cu milioane de Euro, iar functionarii publici sa nu mai aiba nicio jena penala cand atribuie astfel de contracte scandaloase?

Domnule Presedinte, romanii v-au votat pentru a fi implicat in viata cetatii, pentru a fi portavocea dorintelor si sperantelor lor de schimbare in bine a tarii. V-au ales pentru ca sperau ca veti fi un sustinator neobosit al reformei statului si al luptei impotriva coruptiei. Insa dumneavoastra alegeti sa va retrageti in turnul de fildes de la Cotroceni, de unde o data la 3 luni mai emiteti astfel de opinii cu valoare pur academica.

Unde ati fost domnule Presedinte cand PNL si PSD au batut palma pentru a organiza mascarada alegerilor locale intr-un singur tur?

Unde ati fost cand s-a adoptat simulacrul de noua lege a partidelor, ce obliga formatiunile nou-infiintate sa depuna liste de candidati proprii aproape la fiecare runda de alegeri pentru a nu fi radiate?

Unde erati cand PNL si PSD bateau palma pentru a-si transa majoritatea primariilor din tara printr-un blat de proportii nationale?

Romania are nevoie de un presedinte implicat, responsabil si care sa comunice neobosit cu oamenii. Un presedinte care sa fie avocatul cetatenilor in fata actualelor partide parlamentare clientelare si mafiote.

Inca mai sper ca acest Presedinte puteti fi dumneavoastra domnule Iohannis, insa mi-e teama ca desi speranta moare ultima, acum isi traieste ultimele zile”

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.