Nimic nu se pierde, totul se transformă. UNPR nu dispare, doar se lasă înghițit de PMP

Nimic nu se pierde, totul se transformă. UNPR nu dispare, doar se lasă înghițit de PMP

Nimic nu se pierde, totul se transformă. UNPR nu dispare, doar se lasă înghițit de PMP

by July 20, 2016 0 comments

Circa 500 de delegati ai UNPR participa la aceasta ora la ultima adunare extinsa – Conferinta Nationala Extraordinara – a partidului infiintat de Gabriel Oprea inainte ca acesta sa fie absorbit de PMP-ul lui Traian Basescu, intr-o Congres care va incepe la ora 14.00. Oprea, care a parasit UNPR in urma cu trei saptamani, s-a declarat dezamagit ca fostul sau partid isi pierde identitatea pentru “zestrea unei fuziuni de conjunctura”. In ciuda acestui lucru, Oprea a fost aplaudat in lipsa, in semn de recunostinta, in conferinta de miercuri.


Din discursul presedintelui Valeriu Steriu, cel care va deveni presedinte executiv in noul PMP:

“Mi-as fi dorit ca barbatia si onoare sa nu fi fost doar lozinci la televizor. Ultima perioada mi-a aratat ca in politica romaneasca sunt putini barbati adevarati. Nu pot cu constiinta impacata sa accept varianta fuziunii cu PSD care spune asa: facem fuziunea in varianta noastra. Nu pot accepta neseriozitatea PNL. Nu stam cu mana intinsa la nimeni. Cerem sa fim tratati cu respect. PMP ne-a aratat acest respect. In politica trebuie sa existe si chimie si voturi. Povestea UNPR merge mai departe, purtam trecutul nostru pozitiva, purtam amintirile frumoase. UNPR nu dispare, se transforma. Sa mergem inainte cu curaj!”

La randul sau, in discursul sustinut in fata salii aproape pline din Palatul Parlamentului, liderul deputatilor UNPR, a vorbit despre tradatorii din partid care au plecat catre PSD si s-a intrebat, retoric, daca a fost bine ca UNPR a stat mereu in spatele altor partide.

Evenimentul a inceput cu intonarea imnului national si s-a incheiat cu “Noi suntem romani”, in aplauzele ritmate ale participantilor.

La un moment dat, progresistii au decis sa se aplaude singuri pentru ca au muncit timp de sase ani, apoi si-au aplaudat alegatorii.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.