Soluția româno-franțuzoaicei Clotilde Armand: deportarea tuturor musulmanilor radicali

Soluția româno-franțuzoaicei Clotilde Armand: deportarea tuturor musulmanilor radicali

Soluția româno-franțuzoaicei Clotilde Armand: deportarea tuturor musulmanilor radicali

by July 15, 2016 0 comments

Consilierul local USB Clotilde Armand condamnă atacurile de joi noapte de la Nisa şi spune că ea susţine deportarea celor care fac propagandă teroristă islamistă şi care sunt condamnaţi de instanţele europene, iar moscheile care au clerici radicali trebuie închise, fiind nevoie de “fermitate” în faţa valului de terorism islamic.

“Eu personal susţin deportarea tuturor celor care se fac responsabili de difuzarea propagandei teroriste islamice şi sunt condamnaţi astfel de instanţele europene. De asemenea, moscheile cu clerici radicali islamişti ar trebui închise. Libertatea religioasă nu mai trebuie să fie abuzată pentru a instiga la comiterea unor astfel de atrocităţi”, scrie fostul candidat USL la Primăria Sectorului 1.Clotilde Armand susţine că teroriştii islamişti “au profitat de spiritul european de toleranţă” pentru a ne face rău, iar Europa trebuie să dea dovadă de solidaritate, “dar şi de fermitate în faţa acestui val de terorism islamic”.

“Este momentul să spunem răspicat că musulmanii veniţi în Europa, imigranţi de dată recentă sau chiar din a doua sau a treia generaţie, trebuie să respecte valorile civizilizaţiei europene, de toleranţă, respect pentru drepturile şi libertăţile celorlalţi, inclusiv pentru drepturile femeilor, sau se pot gândi la a se muta în statele din Orientul Mijlociu”, mai scrie ea.

Clotilde Armand susţine şi solidarizarea Europei şi SUA pentru a soluţiona conflictele din Siria şi Irak şi pentru a elimina gruparea Stat Islamic, potrivit News.ro.

“A fost tolerată mult prea multă vreme o rană supurândă chiar în apropierea graniţelor europene, care a alimentat un val de terorism islamic şi a pus în mişcare un număr mare de refugiaţi, pe care statele europene nu-l pot gestiona şi integra pe termen scurt”, spune consilierul local.

Ea critică şi liderii europeni, de a căror “naivitate şi bună-voinţă” au profitat grupările teroriste, care s-au “inflitrat” printre refugiaţi.

“Nu putem să ne creştem copiii în teama permanentă de astfel de atacuri, nici nu ne dorim o societate în care din ce în ce mai multe drepturi şi libertăţi individuale să fie limitate în numele luptei anti-teroriste. Tocmai de aceea trebuie combătute cauzele radicalizării, promovate modificări constituţionale, acolo unde este cazul, şi expulzaţi adepţii terorismului islamic de pe teritoriul Uniunii Europene”, conchide Armand.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.