SOV: Imi cer scuze pentru numărul uriaș de jurnaliști pe care i-am salarizat cu mult peste valoarea lor

SOV: Imi cer scuze pentru numărul uriaș de jurnaliști pe care i-am salarizat cu mult peste valoarea lor

SOV: Imi cer scuze pentru numărul uriaș de jurnaliști pe care i-am salarizat cu mult peste valoarea lor

by July 31, 2016 0 comments

Sorin Ovidiu Vintu anunta duminica, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca a recunoscut in fata procurorilor traficul de influenta la Bogdan Olteanu, in urma unui “denuntul facut de familia Ion si Ionut Eftime impotriva mea si a lui Bogdan Olteanu”. Controversatul om de afaceri, care este in prezent incarcerat, mai scrie ca “Imi cer scuze, de asemenea, pentru numarul urias de jurnalisti, moderatori si comentatori pe care i-am salarizat cu mult peste valoarea lor profesionala sau umana, creandu-le o imagine falsa vizavi de propriile persoane, astfel incat razbunarea lor, perfect legitima, a capatat aspectul unei exorcizari in masa”.

Denuntatorul din dosarul de trafic de influenta Sorin Ovidiu Vintu – Bogdan Olteanu este un fost angajat al lui Vintu, Ionut Adrian Eftimie, intermediarul care i-ar fi dus banii lui Bogdan Olteanu, nu Sorin Ovidiu Vantu, asa cum s-a speculat initial. Acesta a recunoscut insa toate acuzatiile in fata procurorilor.

Postarea integrala a lui Sorin Ovidiu Vintu pe Facebook:

Imi cer iertare!

Imi cer scuze ca, in ciuda extraselor de cont si a viramentelor prezentate in denuntul facut de familia Ion si Ionut Eftime impotriva mea si a lui Bogdan Olteanu, nu am avut barbatia sa neg evidentele si am admis ca firmele si conturile imi apartin.

Imi cer scuze ca, in ciuda declaratiilor a patru martori conform carora Bogdan Olteanu m-a vizitat in Delta, nu am avut barbatia sa neg in fata procurorilor acest lucru.

Imi cer scuze, de asemenea, pentru numarul urias de jurnalisti, moderatori si comentatori pe care i-am salarizat cu mult peste valoarea lor profesionala sau umana, creandu-le o imagine falsa vizavi de propriile persoane, astfel incat razbunarea lor, perfect legitima, a capatat aspectul unei exorcizari in masa a unui corp cu sute de capete cuprins de convulsii epileptice si cu bale la guri; evident ca nu ma refer la toti.

Ultimii de la care imi cer scuze sunt politicienii, pe care nu am avut barbatia sa-i devoalez, lasandu-i sa se etaleze pe micile ecrane precum cavalerul Bayard cel ‘sans peur et sans reproche’, devenind astfel niste false calauze pentru o masa uriasa, indobitocita si dornica de sange.

Acest text nu este nici de justificare, nici de renuntare, este doar punerea la punct a celor ce si-au permis, fara sa ma cunoasca sau fara sa cunoasca ce s-a intamplat cu adevarat, sa emita judecati de valoare asupra mea.

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.