Traian Băsescu în oglindă: Sunt cel mai bun profil de prim-ministru

Traian Băsescu în oglindă: Sunt cel mai bun profil de prim-ministru

Traian Băsescu în oglindă: Sunt cel mai bun profil de prim-ministru

by July 20, 2016 0 comments

”Obiectivul este 15-20%, pentru parlamentare. Pot  să fiu de acord cu orice, dar cel mai pun profil de premier sunt eu. Dumnevoastră mi-aţi zis de profil şi atunci v-am spus”, a spus Băsescu, întrebat dacă i se pare că Dacian Cioloş are profil bun de premier. 

Întrebat cum vede faptul că mai multe organizaţii de tineret de la UNPR au decis să nu se alăture PMP, Băsescu a spus: ”Nu. O fuziune e voinţa părţilor. Cei care merg, merg, cei care nu, nu”.

Preşedintele PMP susţine că structurile din teritoriu vor fi împărţite în funcţie de rezultatul lor la alegerile locale.

”Structurile din teritoriu fuzionează strict pe baza rezultatelor din alegeri. Adică acolo unde organizaţia judeţeană de la UNPR a obţinut un scor mai bun, are preşedinţia organizaţiei, acolo unde a câştigat PMP, are PMP preşedinţia”, a mai spus Băsescu.

Valeriu Steriu a declarat, miercuri, că Dacian Cioloş ar putea fi o soluţie de premier, pentru că are profilul necesar şi este un model bun, el precizând că ar avea nevoie de susţinere politică, pentru că Executivul din toamnă va fi unul politic.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.