PRU a depus cererea de infiintare a grupului parlamentar

PRU a depus cererea de infiintare a grupului parlamentar

PRU a depus cererea de infiintare a grupului parlamentar

by August 31, 2016 0 comments
Presedintele Partidului Romania Unita, Bogdan Diaconu, a anuntat miercuri ca a depus la Biroul permanent al Camerei Deputatilor solicitarea de infiintare a grupului parlamentar PRU, transmite Agerpres.

“Avem astazi oficial inscrisi in PRU 12 deputati, iar la Senat avem deocamdata numai trei senatori. In urmatoarele ore, in urmatoarele zile, vom incerca sa facem numarul necesar pentru a avea posibilitatea sa solicitam infiintarea unui grup parlamentar”, a declarat Diaconu, la Parlament.El a precizat ca PRU a depus solicitarea si asteapta decizia Biroului permanent si pe cea a Comisiei de Regulament.”Exista mai multe posibilitati de incadrare in Regulament si in lege. Exista posibilitatea sa se faca un grup pe structura USL, pentru ca un grup USL nu a fost infiintat niciodata. (…) Noi am depus solicitarea, asteptam solutionarea BP si a Comisiei de Regulament”, a explicat Diaconu.El a spus din nou ca PRU il asteapta pe Victor Ponta pentru a avea “un succes rasunator”.

“Eu cred ca orice om politic sanatos la cap si-l doreste pe Victor Ponta in partidul sau si in fruntea partidului sau si cred ca nu poate sa ii puna termene lui Victor Ponta”, a sustinut Diaconu, intrebat cat timp il mai asteapta pe Ponta sa intre in partid.

Declaratia sa este la fel ca cea data luni de alt nou-venit in PRU, Sebastian Ghita, care a spus ca trebuie sa fii “nebun” pentru a nu ti-l dori pe Victor Ponta ca lider al acestui partid.

Bogdan Diaconu a sustinut miercuri ca PRU va obtine un scor de 5% la alegerile parlamentare si fara Victor Ponta, dar impreuna cu acesta scorul ar fi de 15%.

Miercuri s-a anuntat intrarea in PRU a senatorului Marius Isaila si a deputatilor Daniel Oajdea si Sorin Teju.

Mai multi parlamentari, printre care Sebastian Ghita, Mihai Sturzu, Daniel Savu, Cristian Rizea, Ion Eparu sau Marius Manolache, si-au anuntat in ultimele zile trecerea la PRU.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.