Așa se face justiție: Legăturile nepotrivite dintre procurorul lui Ponta, denunțători și inculpați

Așa se face justiție: Legăturile nepotrivite dintre procurorul lui Ponta, denunțători și inculpați

Așa se face justiție: Legăturile nepotrivite dintre procurorul lui Ponta, denunțători și inculpați

by September 21, 2016 0 comments

Caracatița de la Ploiești a fost deconspirată! Un set de fotografii în care procurorul ploieştean Mircea Negulescu apare alături de judecatorul Iulian Dinu de la Tribunalul Prahova la nunta denunţătorului din dosarul Tony Blair – Victor Ponta. Primarul Ploiestiului, Iulian Bădescu, naş la nuntă, a fost arestat de judecatorul Dinu, la cererea lui Negulescu, în baza denunţului mirelui. Procurorul a dansat cu mireasa, avocata “Claudia”, “care l-a dat pe nasul” pe mana lui Negulescu.

Luju.ro prezinta un set de fotografii incendiare realizate in data de 2 iunie 2012 la Sala Polivalenta a Hotelului Central din Ploiesti, unde a avut loc nunta dintre avocata Claudia Tanase din Baroul Prahova si Iulian Tanase, al caror nas a fost primarul Ploiestiului Iulian Badescu.

La nunta dintre avocata Claudia Tanase (fosta Ionescu) si Iulian Tanase, al caror nas a fost primarul Iulian Badescu, au fost prezenti urmatorii actori judiciari:

-procurorul Mircea Negulescu de la DNA-ST Ploiesti, zis “Portocala” (autorul dosarelor Ponta-Blair, Sebastian Ghita si ale membrilor familiei Mircea Cosma);

-judecatorul Iulian Dinu de la Tribunalul Prahova (cel care apare in dosarele instrumentate de procurorul Negulescu);

-denuntatorul Iulian Tanase (mirele) care apare in dosarele instrumentate de procurorul Negulescu si judecate de Iulian Dinu;

-primarul municipiului Ploiesti Iulian Badescu (nasul de cununie), arestat de judecatorul Dinu, la cererea procurorului Negulescu, in baza denuntului formulat de mirele Iulian Tanase;

-avocata Claudia Tanase (mireasa) cea care zilele trecute a fost indicata de senatorul Daniel Savu intr-o inregistrare audio dintre procurorul Negulescu si un coleg ca fiind cea care l-a dat in primire la parchet pe nasul ei, Iulian Badescu.

Tovarasiile din justitia prahoveana trebuie anchetate de Inspectia Judiciara

Poate pentru multi dintre cei prezenti la nunta din 2012 legaturile dintre nuntasi au parut un lucru firesc. Pentru un observator avizat insa, nu se poate face abstractie de urmatoarele situatii de fapt, scrie luju.ro:

-procurorul DNA Mircea Negulescu i-a deschis dosar penal primarului Ploiestiului, Iulian Badescu,pentru ca in urma cercetarilor, in 2015, sa ceara arestarea acestuia, iar ulterior l-a trimis in judecata prin rechizitoriu. Primarul a executat 5 luni si 10 zile de arest;

-denuntatorul pe baza caruia s-a incropit dosarul in care s-a cerut si obtinut arestarea nasului – primarul Iulian Badescu este mirele Iulian Tanase, care a jucat la nunta cu primarul, procurorul si judecatorul de caz;

-judecatorul Iulian Dinu este cel care in dosarul nr. 1422/105/2015 al Tribunalului Prahova, prin Incheierea nr. 93 din 4 martie 2015 a dispus arestarea primarului Badescu, pronuntand urmatoarea solutie: “Solutia pe scurt: In baza disp art.226 Cod proc. penala, admite propunerea formulata de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie – Directia Nationale Anticoruptie – Serviciul Teritorial Ploiesti, si in consecinta: In baza disp.art.226 alin.1 si 2 Cod proc. penala rap. la art.223 alin.2 Cod proc. penala dispune arestarea preventiva a inculpatului BADESCU IULIAN, pe o perioada de 30 de zile, incepand cu data de 04.03.2015 si pana la data de 02.04.2015, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventiva a inculpatului. In baza art.275 alin. 3 C. proc. pen., cheltuielile judiciare avansate de stat raman in sarcina acestuia. Cu drept de contestatie in termen de 48 de ore de la comunicare.”

-sotia denuntatorului, mireasa – avocata Claudia Tanase (fosta Ionescu) apare dansand in bratele procurorului DNA Mircea Negulescu, precum si la bratul judecatorului Iulian Dinu, in conditiile in care, potrivit inregistrarii audio prezentate recent de senatorul Daniel Savu, aceasta ar avea o relatie extrem de apropiata cu procurorul DNA Mircea Negulescu.

Senatorul Daniel Savu a publicat pe blogul său o înregistrare audio în care susţine că apar procurorul Mircea Negulescu de la DNA Ploieşti, cel care instrumentează dosarul Tony Blair, şi un şef al acestuia. Cei doi ar vorbi despre operaţiuni de şantaj ale ziariştilor, despre sursele lor şi despre dosare penale.

Redăm mai jos discuția între cei doi, aşa cum a fost transcrisă de senatorul Daniel Savu.

– M.N. : Claudia Tănase…da ? Claudia ! Hm ?

– Interlocutor: Da tu ai încredere în Claudia asta ?

– M.N.: Da ! Claudia mi l-a dat pe Bădescu, pe nașul, ca să fim ok, așa !

– Interlocutor : Ea ți l-a dat pe Bădescu ?

– M.N.: Ea cu Tănase, da !

– Interlocutor : Tu lui Sabin (șeful SRI Prahova) i-ai spus asta, de care ți-a dat …(neinteligibil) ?

– M.N.: Nu…

– Interlocutor : Știa de la tine …

– M.N.: Da. Păi nu ți-a zis ? Ti-a zis !

– Interlocutor : Nu .

– M.N : Știa de la mine, normal, că doar de la cine era să știe ! Da ? Și pe urmă chestia că domne’, ca Enache, cu presa, cu…

– Interlocutor : Tot Claudia ți-a spus-o ?

– M.N.: Nu, aia știu de la altă lume…Știu de la Pătraru. Mă certa pe mine Pătraru, că dai la doua capete, făceau d’alea, că facem noi….

– Interlocutor : Pătraru nu e prieten cu Saghel ?

– M.N.: Știi, am avut eu o relație cu Claudia, mi-a zis-o Pătraru

– Interlocutor : Mă, nu te-a rugat nimeni !

– M.N.: Mi-a zis Pătraru, mă ! Cum nu m-a anunțat nimeni ?

– Interlocutor: Asta este șantaj, mă !

– M.N. : Păi e șantaj, mă !

– Interlocutor : Dă-l pe Pătraru pentru șantaj, dă-l în p… măsii ….

– M.N.: De ce să-l bag pe Pătraru ? …(neinteligibil)

– Interlocutor : Ce treabă are el că ai regulat-o tu pe Claudia ?

– M.N. Păi eu le regulez pe toate, să moară mama ! Nu pot să stau o oră ! Deci nu pot să mă salut cu o femeie cunoscută pe ….

– Interlocutor: Ăsta-i șantaj ! Ăsta-i șantaj !

– M.N: Știu ! Da, chestia asta o stii numai tu și Sabin (șeful SRI Prahova)!

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.