MRU nu are nicio sansa sa candideze la parlamentare pe listele PNL

MRU nu are nicio sansa sa candideze la parlamentare pe listele PNL

MRU nu are nicio sansa sa candideze la parlamentare pe listele PNL

by September 26, 2016 0 comments

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu afirmă că nu cunoaşte motivele demisiei lui Mihai Răzvan Ungureanu din fruntea SIE. Aceasta exclude o candidatură a lui MRU din partea PNL la alegerile parlamentare.

“Sunt convinsă că o sa comunice motivele. Am luat act ca si dumneavoastra. Sunt convinsa ca domnia sa va explica public, asa cum este firesc. O institutie functioneaza indiferent daca un sef si-a dat demisia. SIE intotdeauna a functionat asa cum trebuie si am convingerea ca functia va fi ocupata foarte curand de altcineva. SIE o buna bucata de vreme nu a avut director si nu a simtit nimeni ca ar fi fost sincope in functionarea sa.

In acest moment nu exista niciun fel de scenariu de aceasta natura si as vrea sa blochez orice alta posibilitate in aceasta directie,  pentru ca nu se pune problema unei astfel de candidaturi. Nu mi se pare normal ca un sef de serviciu sa intre in politica in secunda 2 dupa ce si-a dat demisia. Nu au fost astfel de discutii, exclud un asemenea scenariu”, a declarat Alina Gorghiu, la Digi 24, adăugând că se îndoieşte că MRU va candida din partea altui partid.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<