Naivitatea ambasadorului Hans Klemm: Am vrut să fiu politicos

Naivitatea ambasadorului Hans Klemm: Am vrut să fiu politicos

Naivitatea ambasadorului Hans Klemm: Am vrut să fiu politicos

by September 14, 2016 0 comments

Ambasadorul SUA, Hans Klemm, sustine ca singurele steaguri importante pentru el sunt cele ale SUA si ale Romaniei si ca a acceptat sa apara intr-o fotografie tinand steagul secuiesc “din politete”, transmite Mediafax.

Hans Klemm a afirmat miercuri, la Craiova, ca a acceptat sa apara in fotografia respectiva “din politete”, dar si pentru a nu exista vreun dubiu in privinta angajamentului SUA fata se parteneriatul strategic cu Romania.

“Misiunea mea este sa intaresc parteneriatul strategic al Statelor Unite ale Americii si Romaniei si relatiile dintre cele doua tari. Ca parte a acestei misiuni, calatoresc in tara. Astazi sunt in Craiova, ieri am fost in Covasna, iar luni in Harghita. Unii dintre liderii politici cu care m-am intalnit in Covasna mi-au cerut sa fac o fotografie cu ei. Dar pot sa va asigur, ca ambasador al Statelor Unite ale Americii in Romania, ca singurele steaguri importante pentru mine sunt steagul Statelor Unite ale Americii si cel al Romaniei”, a spus Hans Klemm.

Intrebat de ce a acceptat sa faca acea fotografie, Klemm a raspuns: “Am fost politicos”.

De asemenea, ambasadorul a declarat ca a avut o discutie, la telefon, cu ministrul de Externe.

“M-a incurajat sa vin la Craiova si sa explic aici opinia mea legata de acea fotografie. Nu ar trebuie sa existe niciun dubiu in privinta angajamentului nostru fata de parteneriatul strategic pe care il avem cu Romania”, a afirmat ambasadorul SUA.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.