Traian Băsescu confirmă: Victor Ponta și Laura Kovesi și-au mușamalizat plagiatele. Cu ajutorul lui Coldea

Traian Băsescu confirmă: Victor Ponta și Laura Kovesi și-au mușamalizat plagiatele. Cu ajutorul lui Coldea

Traian Băsescu confirmă: Victor Ponta și Laura Kovesi și-au mușamalizat plagiatele. Cu ajutorul lui Coldea

by September 27, 2016 0 comments

Fostul preşedinte, Traian Băsescu intervine în scandalul momentului cu dezvăluiri care vor cutremura România. Actualul preşedinte al PMP spune că fostul premier, Victor Ponta şi Laura Codruţa Kovesi sunt fraţi în falsificare şi devoalează ceea ce s-a întâmplat când cei doi au fost acuzaţi de plagiat. În urmă cu câteva zeci de minute, deputatul Sebastian Ghiţă a mers la DNA pentru a face un denunţ în acest caz.

“Nu ştiu ce ar trebui să spună şefa DNA. Trebuie să spună cei implicaţi acolo. Cei implicaţi în falsul doamnei Kovesi sunt domnul Ghiţă, Mihnea Costoiu cu largul concurs al premierului de atunci, Victor Ponta. Raportul cu privire la neplagiatul doamnei Kovesi a fost falsificat. Presiune extraordinară pentru falsificarea acelui raport a făcut generalul Florian Coldea. Mihnea Costoiu e un om din celebra academie a ştiinţelor securităţii naţionale. Ponta era implicat că şi el avea un plagiat. Raportul favorabil pentru el a fost realizat în aceeaşi manieră. Niciunul care a participat la această falsificare nu avea legături cu mine.

Atunci am început să aflu. În 2014, după ce am nominalizat-o. Şeful pe linie ierarhică era procurorul General şi nu îl iert. Aveam informaţii frânte. Eu am declanşat povestea cu plagiatul lui Ponta. S-au făcut fraţi. Coldea şi Kovesi au muşamalizat propriile lor plagiate. Am văzut dezvăluirile din presă, dar la ce mi-a folosit. Ponta şi Kovesi au fost fraţi în falsificare. Pe acelaşi tertip cum a fost acoperit plagiatul lui Kovesi, a fost acoperit şi cel al lui Ponta. Aveau o aventură comună, falsificarea raportului cu privire la doctorat. “, a tunat Băsescu la RTV.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.