Victor Ponta către PRU: avem nevoie de un partid naționalist, dar nu extremist

Victor Ponta către PRU: avem nevoie de un partid naționalist, dar nu extremist

Victor Ponta către PRU: avem nevoie de un partid naționalist, dar nu extremist

by September 16, 2016 0 comments

“Nu am încercat să-l fac gelos (n.r. pe Liviu Dragnea cu o plecare la PRU), dar, pe partea de PRU, atât cât m-am implicat eu, în sensul că le-am dat niște sfaturi lui Bogdan Diaconu și celorlalți, nu ține de partea de conflict, ci ține de faptul că eu cred — ca atunci când l-am sprijinit pe Călin Popescu-Tăriceanu, că e nevoie de un partid liberal—, că e nevoie în acest moment și nu există în România un partid naționalist, nu în sensul extremist. Există un electorat care se simte reprezentat nu de PSD, nu de PNL, nici măcar de ALDE, ci de un partid naționalist care să nu fie extremist.

Dacă vreți, contribuția mea se reduce la ce am discutat cu Bogdan Diaconu, căruia i-am zis: ‘Ai grijă că, dacă există o linie peste care treci, nimeni nu va vrea să aibă de-a face cu tine'”, a declarat Victor Ponta, joi seară, la Antena 3, potrivit Agerpres.

El a subliniat că își dorește ca PSD să câștige alegerile parlamentare.

“Îmi doresc foarte tare să câștige PSD alegerile, cu Liviu Dragnea președinte, așa cum vreau ca ALDE să intre în Parlament. (…) Am vorbit cu Liviu Dragnea și mi-a zis chestia asta: ‘Te pricepi, pui umărul la partea de economic-social’. Ne-am comportat ca doi oameni maturi, nu ca doi copii, pentru că, atunci când răspunzi doar de tine, poți să-ți permiți să fii mai orgolios. (…) Cred că amândoi am înțeles acest lucru și e foarte bine. Toți avem orgolii, e normal, dar partea de responsabilitate e mai importantă”, a adăugat fostul premier.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.