Cum scapa Gheorghe Falca de oamenii incomozi din partid. Astazi, Traian Igas

Cum scapa Gheorghe Falca de oamenii incomozi din partid. Astazi, Traian Igas

Cum scapa Gheorghe Falca de oamenii incomozi din partid. Astazi, Traian Igas

by October 24, 2016 0 comments

Gheorghe Falca a facut tot posibil sa-i scoata din joc pe oamenii din jurul sau care mai au ceva de spus in partid. Asa s-a intamplat si cu Traian Igas, care reprezenta o voce in politica aradeana , dar si cea din Bucuresti. Mai mult, Igas s-a dovedit a fi cel mai activ parlamentar PNL in actuala legislatura.  Odata cu scoaterea sa de pe locurile eligibile la candidaturile pentru parlamentare, Falca aplica o dubla lovitura: scapa de el in organizatia PNL si rupe legaturile sale cu puterea centrala a partidului. Astfel,  fostul ministru de Interne, senatorul Traian Igaș, care  s-a văzut lăsat în afara listelor, lansează un atac voalat la liderul organizației județene, Gheorghe Falcă, cel care este și coordonatorul campaniei PNL la nivel național.

”Sunt în drum spre Bucureşti, unde la ora 13 voi fi prezet la BPN, şedinţă în care se va valida lista nostră pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Aşa cum am mai spus deja, nu voi contesta această listă dar nici nu voi vota deoarece cred că puteam avea o listă mai consistentă rezultată în urma discuţiilor, cu primarii şi viceprimarii noştri, nu doar în cercul restrâns al preşedintelui de filială! Obiectivul nostru trebuie să fie doi senatori şi patru deputaţi!! Am rezerve că vom reuşi acest obiectiv în conditiile în care respectul faţă de colegii “furnicuţe”, cei care muncesc, lipseşte cu desăvârşire ! Întâlnirile pe colegiile 6 şi 7 sunt formale, nu informale! Spiritul de colegialitate este pe cale dispariţie iar în unele momente parcă suntem în vremea lui Nea’ Ceaşcă, doar el contează şi ceilalţi devin gloată, care nu contează deloc! Dar nu dejnădăzduiesc, sunt convins că vor veni vremuri şi mai bune! Doamne ajută!

Vă multumesc tuturor celor care ați sunat, ați postat, public sau privat, aprecierile și gândurile dvs. Mi-aș fi dorit ca tot ceea ce mi-ați spus sau scris în privat să spuneți si public! Nu trebuie să vă fie teamă dragi primari, viceprimari, consilieri si simpatizanți!!!!! Învățați să folosiți dreptul la libera exprimare (unii dintre ai noștri au murit pentru acest drept)!!!
Atâta timp cât veți merge pe calea bătătorită, încă din 2012, nu veți avea parte de nici o schimbare în atitudinea faţă de dvs, membri ai acestui partid, aleși ai comunităților aradene!”, scrie Traian Igaș.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.