Elena Udrea va candida ca independent la alegerile parlamentare

Elena Udrea va candida ca independent la alegerile parlamentare

Elena Udrea va candida ca independent la alegerile parlamentare

by October 5, 2016 0 comments

Elena Udrea a fost la un nou termen din dosarul Gala Bute la ÎCCJ.  Ea a cerut, din nou, audierea lui Cătălin Predoiu și Emil Boc. Elena Udrea a anunțat că va candida la alegerile parlamentare din postura de independent. Asta e, de fapt, o lovitură pentru Traian Băsescu, pentru că Udrea va rupe voturi din electoratul PMP. ”Nu am vorbit cu Traian Băsescu, din acest moment drumurile noastre se despart.”

” Voi candida ca independent la alegerile din decembrie. Unii se fac că nu au ştiut, alţii îşi pun mâna la ochi. E nevoie de oameni care trebuie să spună adevărul, să lupte împotriva sistemului.

Nu vreau să fac rău Partidului Mişcarea Populară şi am ales să candidez independent. Voi prezenta propunerile legislative pe care le voi propune. Vreau un loc în Comisia de Control a SRI, poate chiar preşedinte. Cei de acum sunt cârpe.

Nu am vorbit şi nu m-am consultat cu Traian Băsescu, aşa că de acum drumurile noastre s-au despărţit. În această campanie avem drumuri diferite. Nu cred că era de acord dacă îi spuneam că vreau să candidez.

Din cauza grijilor, poate, Traian Băsescu mi-ar fi recomandat să nu candidez.

Traian Băsescu e lider de partid şi candidează sau susţine partidul. Nu are cum să mă sprijine. Mi-aş dori ca parlamentar să votez un guvern cu Traian Băsescu în frunte.”, a spus Elena Udrea.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.