Radu Moraru: Traian Băsescu va fi arestat în următoarele zile. Vreau o confesiune a sa

Radu Moraru: Traian Băsescu va fi arestat în următoarele zile. Vreau o confesiune a sa

Radu Moraru: Traian Băsescu va fi arestat în următoarele zile. Vreau o confesiune a sa

by October 12, 2016 0 comments

Radu Moraru, celebrul realizator TV care s-a remarcat, de-a lungul timpului, prin multe emisiuni pe care le-a făcut alături de Traian Băsescu pe când acesta era președinte, anunță că liderul PMP ar urma să fie arestat. Conform lui, totul e un efect al faptului că PMP ar avea o ascensiune și că Băsescu ar fi încălcat un ordin de a nu candida, el înscriindu-se în cursa pentru un post de parlamentar la alegerile legislative din 11 decembrie.

Moraru îi cere lui Băsescu să facă o spovedanie publică și îi oferă spațiu la televiziunea sa.

”Din informatiile mele, in urmatoarele zile se va pune in aplicare ordinul de arestare a lui Traian Basescu. Misiunea convine de minune atit PSD, PNL, Kovesi cit si Presedintelui Iohannis.

PMP-ul lui Basescu poate fi imprevizibil in alegeri iar TB a incalcat ordinul de a nu candida in aceste alegeri! Ori TB este pe Listele PMP.

Nu cred ca Basescu este atit de naiv sa nu stie ce il asteapta. Asa ca, ii propun, inainte de „impuscariere”, sa vina cu o Spovedanie publica la NASUL TV, intr-o editie speciala! Totul sau Nimic !

Promit citeva zile de dezvaluiri in direct ! Desigur, daca fostul sef al Statului va fi de acord ! Waiting…”, e mesajul postat de Radu Moraru pe nasul.tv.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.