După reținere, urmează arest preventiv. Sorin Blejnar, săltat direct de pe stradă

După reținere, urmează arest preventiv. Sorin Blejnar, săltat direct de pe stradă

După reținere, urmează arest preventiv. Sorin Blejnar, săltat direct de pe stradă

by November 8, 2016 0 comments

Fostul şef al ANAF, Sorin Blejnar, pe numele căruia Tribunalul Prahova a emis marţi mandat de arestare preventivă, se află în custodia poliţiştilor, surse judiciare declarând că acesta a fost ridicat din trafic de echipajul unui filtru rutier.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, Marian Popescu, a precizat că Sorin Blejnar se află în custodia poliţiştilor, el urmând a fi dus în Centrul de reţinere şi arest preventiv al Poliţiei judeţene.

Surse judiciare au declarat că, după emiterea mandatului de arestare pe numele său, Blejnar a anunţat că se va preda la IPJ Prahova, însă a fost ridicat din trafic, pe DN1, în localitatea Tâncăbeşti, de poliţiştii unui filtru rutier.

Marţi, Tribunalul Prahova a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului şef al ANAF, Sorin Blejnar, într-un dosar în care este acuzat de trafic de influenţă.

Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată în 48 de ore de la comunicare. Potrivit purtătorului de cuvânt al Tribunalului Prahova, Alina Anton, Blejnar nu a fost prezent la pronunţarea deciziei Tribunalului Prahova.

Luni, fostul şef al ANAF, Sorin Blejnar, a fost reţinut de procurorii DNA Ploieşti pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.