Ministerul Sănătății, sub zodia SRI. Consiliera lui Vlad Voiculescu, ofițer sub acoperire

Ministerul Sănătății, sub zodia SRI. Consiliera lui Vlad Voiculescu, ofițer sub acoperire

Ministerul Sănătății, sub zodia SRI. Consiliera lui Vlad Voiculescu, ofițer sub acoperire

by November 18, 2016 0 comments

În România s-a creat de ceva vreme o psihoză cum că țara este condusă de foștii securiști și chiar de actualii șefi ai spionilor care fac și desfac treburile țării, potrivit evz.ro. Mass-media au dezvăluit de a lungul timpului că ofițeri acoperiți ai diverselor servicii de informații au lucrat și lucrează în presă sau sunt infiltrați prin Guvern sau prin Parlament.

Se pare, însă, că nu este doar o psihoză a presei românești ci chiar o realitate, întrucât, de-a lungul timpului s-a descoperit că unii foști sau chiar actuali angajați ai serviciilor sunt ”infiltrați” pe lângă cei care conduc România. Cel mai recent exemplu este la ministerul condus de Vlad Voiculescu, cel al Sănătății.

 Ministrul și-a angajat o consilieră care a muncit mai bine de 5 ani la SRI, aceasta având chiar grad de ofițer. Irina Ghineț este persoana despre care vorbim. Bruneta îl consiliază pe șeful de la Sănătate în ceea ce privește comunicarea, după cum menționează chiar ea pe contul de facebook.

Surse din minister, absolut credibile, spun că doamna Ghineț îl cunoaște pe ministru de ani buni,de pe vremea când acesta își desfășura activitatea în domeniul privat. Irina Ghineț este angajată nu direct la cabinetul lui Voiculescu ci la cel al secretarului de stat ALTHAMER MONICA EMANUELA, deoarece în schema de posturi a acestuia nu mai era loc liber.

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.