Florin Galiș (ALDE), apel către electoratul arădean nehotărât

Florin Galiș (ALDE), apel către electoratul arădean nehotărât

Florin Galiș (ALDE), apel către electoratul arădean nehotărât

by December 7, 2016 0 comments

Dragi arădeni, mă adresez dumneavoastră cu respectul și prețuirea pe care vi le-am purtat mereu. Ca mulți dintre voi, sunt născut și crescut în acest oraș ale cărui valori le cunosc și le împărtășesc. Mă doare că Aradul se îndepărtează tot mai mult de ele și efectiv nu pot să stau pe margine privind cum se distruge pe zi ce trece.

Cu mulți dintre voi ne știm, trăim aceleași bucurii și neîmpliniri. Vă înțeleg dacă sunteți sătui de politică, de politicieni. Ați tot sperat în mai bine, însă nu v-ați ales decât cu dezamăgiri. M-au încercat și pe mine, nu o dată, aceleași simțăminte văzând cum, în ciuda eforturilor depuse, lucrurile nu se îndreaptă, nu evoluează în direcția dorită.

Dar credeți că abandonul, dezinteresul sunt o soluție? Personal nu cred aceasta. Tocmai de aceea am decis să nu renunț la luptă ci să îmi folosesc cunoștințele, energia. Vă chem și pe dumneavoastră să faceți la fel. În joc sunt viețile noastre și ale copiilor noștri, bunăstarea tuturor și a fiecăruia dintre noi.

Implicarea reprezintă singura cale, numai ea poate fi o călăuză către reușită. Votul dumneavoastră are sens, cântărește greu în balanță. Dovedește că într-adevăr vă pasă.

Sunt conștient că așteptați fapte. O transformare reală, concretă. De vorbe și de promisiuni ați tot avut parte de-a lungul anilor. Întrucât nu sunt indiferent cu privire la greutățile ce le întâmpinați în comunitate, vă asigur că le putem depăși. Că transformarea este posibilă. În mine veți găsi un aliat sincer, un prieten de nădejde, un colaborator cu experiență. Voi activa onest, profesionist. Voi căuta interesele dumneavoastră. Nu vă voi înșela încrederea acordată. Împreună vom schimba fața Aradului construindu-ne o existență mai frumoasă. Trebuie doar să vrem.

Cu mintea pentru România, cu inima pentru Arad

Florin Galiș, candidat ALDE la Senat

(Cod unic de identificare al mandatarului financiar atribuit AEP: 11160008)

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.