Huliganismul, în curtea PNL Arad. Un candidat liberal l-a bătut pe un tânăr de l-a băgat în spital

Huliganismul, în curtea PNL Arad. Un candidat liberal l-a bătut pe un tânăr de l-a băgat în spital

Huliganismul, în curtea PNL Arad. Un candidat liberal l-a bătut pe un tânăr de l-a băgat în spital

by December 7, 2016 0 comments
Liberalii au exclus din criteriile de integritate violența și manifestările huliganice pentru candidații la parlamentare. Acest lucru a scăpat din vedere PNL-ului  pentru că ar trebui să fie o chestiune de bun simț să nu fie acceptați pe listele partidului,  persoane care au tendințe anti-sociale. Din păcate, PNL Arad promovează un candidat la parlamentare care, în trecut, a dat dovadă de porniri animalice și l-a luat la bătaie pe un tânăr care nu a acceptat ca prietena lui să fie agresată de acesta. Este vorba Glad Varga,  ce deschide lista Partidului Naţional Liberal Arad pentru Camera Deputaţilor . Varga este ”pupila” lui Gheorghe Falcă, consilier local, implicat în politica PDL, apoi PNL, prezent în mai multe consilii de administrației ale societăților primăriei și abonat, prin diferite ONG-uri, la bani publici. ( citește aici). De precizat că Glad Varga a fost președinte de ședință a consiliului local, în 2013,  atunci când a fost aprobată hotărârea primăriei privind proiectul de  modernizare a străzii Merțianu, o afacere dubioasă, care potrivit Curții de Conturi, a reprezentat o prejudiciere a bugetului local cu aproape 1 milion de euro. ( citește aici)

 
Site-ul mandri.ro  prezintă  povestea unui tânăr care a fost bătut de Glad Varga, şi care a ajuns – mai apoi – în spital. Nefericitul eveniment a avut loc pe Ştrandul Neptun, în clubul La Mouche, în vara anului 2012. Atunci Glad Varga, povesteşte victima G.A., a dorit să „se bage în seamă” cu o tânără (domnişoara B.) care se afla cu victima.

„Ne aflam la barul localului, iar la un moment dat a venit Glad Varga, a încercat să se dea la domnişoara care era cu mine, dar aceasta i-a respins avansurile. L-am rugat pe Glad Varga să o lase în pace, iar ca răspuns acesta m-a lovit de la spate (n.r. N.V.) cu pumnul în zona urechii. În acel moment am căzut la pământ”, povesteşte G.A, victima lui Glad Varga. Tânărul bătut, care la acel moment avea 21 de ani, mai relatează că Glad Varga le-a spus bodyguarzilor localului să îl scoată afară pe cel lovit. Doi bodyguarzi s-au conformat, este vorba despre renumitul Emiluţ şi despre şi mai renumitul Cipri Vărcuşi, zis Cipri „Ţaranul”.

  „Bodyguarzii care m-au scos afară au continuat să mă lovească, asta la îndemnurile lui Glad Varga. Am rămas căzut pe jos. În urma acestei bătăi am avut nevoie de 5-6 zile de îngrijiri medicale (n.r. vezi fotografiile anexate), fiind internat în spital”, mai povesteşte victima.
 
Un fapt important trebuie subliniat. Glad Varga a practicat sporturi de contact, mai precis judo, unde a avut mai multe distincţii de-a lungul anilor. Faptul că un sportiv, practicant al luptelor de contact, foloseşte bătaia în afara competiţiilor sportive este cu atât mai injust şi mai grav.
 
În urma acestui eveniment, două persoane au primit amendă, printre care şi Glad Varga. Asta deși victima a stat în spital aproape o săptămână.
 
Mai mult puteți citi aici: http://mandri.ro/exclusiv-glad-varga-candidat-pnl-arad-a-batut-si-bagat-in-spital-un-tanar-de-21-de-ani/
Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.