Mihai Fifor (PSD): PSD este partidul românilor. Noi suntem soluția pentru dezvoltarea României (P)

Mihai Fifor (PSD): PSD este partidul românilor. Noi suntem soluția pentru dezvoltarea României (P)

Mihai Fifor (PSD): PSD este partidul românilor. Noi suntem soluția pentru dezvoltarea României (P)

by December 7, 2016 0 comments

”PSD este aproape de oameni și de viața lor de zi cu zi. Partidul nostru reprezintă soluția la problemele românilor și a căutat întotdeauna să rezolve necazurile din fiecare casă.Guvernul Ponta a îndrăznit să ia taurul de coarne și a reparat toate nedreptățile săvârșite în timpul regimului Băsescu. După 11 decembrie, social-democrații vor îndrăzni  să preia puterea din mâna așa zișilor tehnocrați și vor îndrepta lucrurile distruse în ultimul an.

PSD este vocea românilor , a dorințelor lor și le va reda demnitatea. Programul nostru de guvernare este construit pe temelia nevoilor românilor, din cunoașterea realităților de la ”firul ierbii”. Oamenii noștri au bătut țară în lung și în lat, au adunat toate păsurile românilor și în labotoarele noastre, specialiștii partidului au căutat și găsit soluțiile. Așa am ajuns la concluzia că este nevoie să construim clasa de mijloc pentru a da bunăstare țării, că este imperios necesar să dezvoltăm agricultura, să-i ajutăm pe oamenii de la țară se se asocieze pentru a accesa fonduri europene. PSD pariază pe investiții masive în sănătate și educație, cei doi stâlpi de susținere a viitorului nostru.

Noi mizăm  pe dezvoltarea intrastructurii, ca o componentă esențială a unei creșteri economice durabile. Partidul nostru  îndrăznește să privească  cu condescendență la părinții și bunicii românilor și de aceea dorim să creștem pensiile și să le asigurăm un trai mai bun. De asemenea, noi îndrăznim să vorbim despre nevoile omului de rând și de aceea, propunem mărirea salariului minim și creșterea etapizată a salariilor funcționarilor români. Drept urmare, deoarece suntem partidul românilor de pretutindeni, dorim să le reprezentăm interesele în Parlamentul României.”, afirmă senatorul Mihai Fifor, preşedintele Consiliului Naţional al PSD.

(Comandat de Partidul Social Democrat-ARAD, executat de S.C. Som&Com Public Prest SRL, Cod unic de identificare al mandatarului financiar atribuit AEP: 11160007)

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.