Uite cine îl susțineau pe mult hulitul director de la spitalul Malaxa

Uite cine îl susțineau pe mult hulitul director de la spitalul Malaxa

Uite cine îl susțineau pe mult hulitul director de la spitalul Malaxa

by December 2, 2016 0 comments

Liderii PNL Vasile Blaga şi Alina Gorghiu au participat, în 3 martie 2016, la Râmnicu Vâlcea, la inaugurarea căminului de bătrâni privat al fostului manager de la Spitalul Malaxa, Florin Secureanu, iar firme ale apropiaţilor acestuia, precum şi firme apropiate tandemului Sorin Oprescu – Solomon Wiegler aveau contracte cu unitatea medicală, scrie Gazeta Sporturilor. De asemenea, la inaugurare au fost prezente numeroase oficialităţi locale.

Contactată de Gazeta Sporturilor, liderul PNL Alina Gorghiu a precizat: “Am primit o invitaţie prin PNL să mergem la inaugurare. A fost singura mea interacţiune cu acest Secureanu, în faţa a zeci de oameni”. Ea a avertizat şi că va da în judecată pe oricine spune că are “altă legătură cu acest om”.

Cei care controlează căminul de bătrâni sunt Florin Secureanu, prin asociere cu o fundaţie a lui, Fundaţia Mare Priorat Român Autonom, care se revendică din Ordinul Cavalerilor de la Malta şi are sediul pe strada Grădiştea Floreştilor, Bucureşti, aceasta fiind şi adresa casei pe care şi-o construieşte managerul de la Malaxa.

Faptul că Florin Secureanu a obţinut bani din parteneriatul cu Primăria Vîlcea, folosind numele Cavalerilor de la Malta i-a determinat pe cei din ordin să dea un comunicat: ”Dl. Adrian Secureanu foloseşte numele, emblema şi reputaţia Ordinului Suveran de Malta în mod abuziv şi ilegal, cu scopuri exclusiv pecuniare şi personale, ducând în eroare potenţiali donatori sau finanţatori”.

Sursele Gazetei Sporturilor spun că Secureanu a avut legături în PSD, PNL şi PC şi că “oameni de încredere ai unor primari apăreau şi plecau din biroul lui Secureanu cu o cărămidă de bani”. Aceleaşi surse vorbesc despre geanta cu bani pe care fostul manager o avea.

Căminul din Vîlcea al lui Secureanu s-a închis imediat după inaugurare, fără să fi funcţionat nici măcar o zi, însă factura de energie electrică de 800 de lei a fost achitată de Spitalul Malaxa.

Un angajat al spitalului Malaxa a povestit că ”Sorin Oprescu a fost principalul susţinător al managerului Secureanu” şi că “omul de taină al lui Oprescu, Solomon Wigler, a fost plantat în Consiliul de Administraţie de la Malaxa”. Aceeaşi sursă identifică trei firme apropiate duetului Oprescu – Wigler pe lista furnizorilor spitalului: Alex General Business, Alsa Imed SRL şi Farmvil Media SRL.

Gazeta Sporturilor prezintă şi o convorbire telefonică în Anglia cu Marius Ghica, 33 de ani, fost băiat în casa lui Florin Secureanu în 2010-2012.

 
 
Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.