Liviu Dragnea: Sorin Grindeanu a îmbrăcat bine haina de prim-ministru

Liviu Dragnea: Sorin Grindeanu a îmbrăcat bine haina de prim-ministru

Liviu Dragnea: Sorin Grindeanu a îmbrăcat bine haina de prim-ministru

by March 29, 2017 0 comments

“Sorin Grindeanu a imbracat haina de prim-ministru si tine bine in maini fraiele guvernarii”, screi miercuri pe pagina sa de Facebook Sorin Grindeanu.

“In februarie avem o crestere a veniturilor bugetare cu 4,5% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Asta in conditiile in care am eliminat taxa pe constructii speciale si alte 102 taxe si am redus accizele.  

La fel, avem o crestere la incasarile din TVA cu 2,5%, fata de februarie 2016, desi taxa a fost redusa de la 20% la 19%. In acelasi timp, in primele trei luni ale anului numarul contractelor de munca a crescut cu 44.000.  

Vestile bune din economie confirma faptul ca programul de guvernare poate aduce mai multi bani in buzunarele romanilor, fara a afecta echilibrele macroeconomice. Mai mult, ne arata ca Sorin Grindeanu a imbracat haina de prim-ministru si tine bine in maini fraiele guvernarii!

Asa cum am mai spus, daca programul va fi pus in practica, punct cu punct, vom reusi sa relansam economia nationala si vom aduce mai multi romani in #clasademijloc. Toate acestea, fara a depasi pragul de 3% la deficitul bugetar!”, afirma presedintele PSD in mesajul de pe Facebook

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.