Scandal în USR. Pro și contra venirii lui Dacian Cioloș în partid

Scandal în USR. Pro și contra venirii lui Dacian Cioloș în partid

Scandal în USR. Pro și contra venirii lui Dacian Cioloș în partid

by March 13, 2017 0 comments

Dacian Ciolos a purtat discutii cu conducerea Uniunii Salvati Romania pentru o eventuala inscriere in partid, alaturi de echipa sa din recent lansata Asociatie “Platforma Romania 100” din care fac parte si fostii ministri Vlad Voiculescu si Dragos Pislaru, aceasta fiind una dintre variantele luate in calcul de fostul premier dupa infiintarea asociatiei, au precizat surse apropiate discutiilor pentru HotNews.ro. O alta varianta – cea mai probabila – ar fi infiintarea unui partid nou sau a unei miscari politice, in timp ce intrarea in PNL devine cea mai putin probabila.

Discutiile dintre USR si Dacian Ciolos au avut loc la sfarsitul saptamanii trecute si vor continua si in aceste zile, insa acestea par mai degraba a nu se indrepta spre o inscriere in partid. 

O alta posibilitate ar fi infiintarea unui partid nou. Un anunt va fi facut pana la sfarsitul saptamanii, au precizat sursele citate.

UPDATE Potrivit unor surse politice, peste 30 de filiale din USR au sustinut invitarea lui Ciolos in partid, insa intr-o discutie de la finalul saptamanii liderul USR Nicusor Dan a transmis mai degraba un semnal contrar, ceea ce a creat o oarecare revolta in randul partidului.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<