Scandal uriaș în ALDE. Daniel Constantin forțează ruperea partidului

Scandal uriaș în ALDE. Daniel Constantin forțează ruperea partidului

Scandal uriaș în ALDE. Daniel Constantin forțează ruperea partidului

by March 19, 2017 0 comments

Cel mai probabil Congresul ALDE pentru alegerea unui președinte unic va avea loc luna viitoare. Liderii ALDE s-au reunit într-o ședință, dar copreședintele Daniel Constantin a părăsit sala fiind însoțit de mai mulți reprezentanți ai formațiunii, potrivit dcnews.ro. El susține că organizarea unui astfel de congres este nestatutară.

 El a precizat că motivul pentru care a ales să părăsească ședința este că un congres organizat luna viitoare este nestatutar.Surse din interiorul partidului afirmă că unicul candidat la funcția de președinte va fi Călin Popescu-Tăriceanu, în timp ce Daniel Constantin va primi o funcție din planul doi, informează Antena 3.

Daniel Constantin, copreședinte al ALDE acum, nu s-ar mai bucura de prea mult sprijin, în condițiile în care se vorbea chiar că va încerca să rupă ALDE în două.

Disputele din ALDE au fost generate de faptul că Tăriceanu ar dori organizarea rapidă a unui Congres, în timp ce Daniel Constantin ar fi dorit ca abia la sfârşitul verii sau în toamnă să fie organizat Congresul, precedat de alegeri la nivelul organizaţiilor din teritoriu.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<