Victor Ponta și-a dat demisia în alb de la PSD. Liviu Dragnea i-o refuză

Victor Ponta și-a dat demisia în alb de la PSD. Liviu Dragnea i-o refuză

Victor Ponta și-a dat demisia în alb de la PSD. Liviu Dragnea i-o refuză

by March 8, 2017 0 comments
Victor Ponta a anunţat la Parlament, că îi va înainta lui Liviu Dragnea “demisia în alb” din PSD, potrivit realitatea.net. Fostul premier a mai adăugat că nu vrea să îl dea nimeni afară din partid, urmând ca Dragnea să decidă asupra intrării în vigoare a demisiei sale, dacă preşedintele PSD se supără pe el.

“Dreptul la care țin foarte mult este acela să-mi spun opinia și o să-mi spun opinia. Dacă deranjez, am văzut că deranjez, de astăzi o să-i trimit domnului Dragnea, știți că eu nu vreau să mă dea nimeni afară din partid, o să-i trimit demisia mea în alb și când îl supăr foarte tare, o introduce și a scăpat de mine. Dar să tac din gură, nu o să tac pentru că nu pot la vârsta asta să mai tac din gură”, a declarat Victor Ponta la Parlament, întrebat dacă demisionează din partid.

Întrebat dacă mai există o relaţie de colaborare sau de prietenie între el şi Liviu Dragnea, Ponta a răspuns: „Nu“.

Reamintim că pe 27 februarie, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că orice critică venită din partea lui Victor Ponta este „sănătate curată” pentru că „îl menţine treaz”, afirmând că nu crede că Ponta va pleca din PSD.

„Orice critică de la Victor Ponta pentru mine este sănătate curată (…) pentru că te menţine treaz”, a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, solicitat să comenteze criticile care i-au fost aduse de Victor Ponta.

Întrebat dacă se poate ajunge la plecarea lui Victor Ponta din partid, Liviu Dragnea a afirmat că nu crede că Ponta va pleca din PSD.

„Eu nu cred că Victor Ponta va pleca din partid. Orice critică de a lui, repet, pentru mine este sănătate curată. E un om cu experienţă. Pentru partid nu ştiu. Repet, nu sunt probleme. Am vorbit şi azi cu Victor”, a afirmat Liviu Dragnea.

Totodată, Liviu Dragnea a mai spus că afirmaţiile critice ale lui Victor Ponta la adresa Guvernului, care seamănă cu un avion condus de 4 „piloţi” care se îmbrâncesc şi ţipă unul la altul, că dacă ar fi fost şi un “copilot”, poate ar fi mai puţină supărare.

„Mie mi-a plăcut expresia cu avioanele, nu prea am ce să comentez aici. Poate dacă ar fi şi un copilot, poate ar fi mai puţină supărare. Vorbind serios, nu se întâmplă aşa (în Guvern, n.r.)”, a spus Dragnea.

El a arătat că Ponta a considerat tot timpul că preşeditele partidului trebui să fie şi premier, lucru care nu se mai întâmplă acum.

„Nu este foarte simplu, este pentru prima dată la noi în partid când cel care e preşedintele partidului nu e şi premier. Dar asta nu înseamnă că de la instalarea Guvernului şi până acum – şi o să şi continuăm – o să construim un sistem de colaborare între partid şi Guvern”, a spus Dragnea.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.