Liviu Dragnea: Olandezii de la ING ne trateaza ca pe o colonie. La ei in tara nu ar face asa ceva

Liviu Dragnea: Olandezii de la ING ne trateaza ca pe o colonie. La ei in tara nu ar face asa ceva

Liviu Dragnea: Olandezii de la ING ne trateaza ca pe o colonie. La ei in tara nu ar face asa ceva

by April 13, 2017 0 comments

Liviu Dragnea a declarat miercuri seara la Antena 3 ca nu s-a pus niciodata problema nationalizarii fondului de pensii private si ca totul este un zvon lansat de Misu Negritoiu, seful ASF, si de catre ING.

“Ceea ce  a facut aceasta companie de asigurari olandeza ING putea sa faca intr-o colonia si nu intr-o tara ca Romania. Nu poti sa generezi un asa scandal din nimic. ASF-ul sa ii sanctioneze foarte dur”, a declarat Dragnea.

Seful PSD spune ca au fost demerate procedurile parlamentare pentru demiterea intregii conduceri a ASF. Dragnea reia acuzatiile catre ING si multinationale ca si-au instigat angajatii si i-a trimis la proteste.

NN: Noi am dat doar un mail intern catre clientii nostri
Mihai Gadea da citire unui comunicat primit de la ING in care compania sustine ca a fost vorba doar de un email privat trimis catre clientii sai.

Reactie Dragnea la comunicat: In Olanda nu s-ar fi permis asa ceva. ING nu a facut o dezbatere cum sustine ci a inflamat clientii si publicul.

Ministrul Finantelor Viorel Stefan spune ca toata campania NN nu a avut un efect in piata si asupra publicului.

Dragnea: “Va spun ceva ce nu am mai spus pana acum in spatiul public. Exista un plan pentru a decredibiliza guvernul nostru care a fost alimentat cu stiri ca nu avem bani ca sa facem majorari de salarii, de pensii. Totul ca sa determine Comisia Europeana ca sa declanseze procedura pt deficit excesiv. Asta este planul.”

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.