Blocaj total la ministerul Dezvoltarii! Sevil Shhaideh, demisionara din Guvern, nu are cui sa-i delege atributiile

Blocaj total la ministerul Dezvoltarii!  Sevil Shhaideh, demisionara din Guvern, nu are cui sa-i delege atributiile

Blocaj total la ministerul Dezvoltarii! Sevil Shhaideh, demisionara din Guvern, nu are cui sa-i delege atributiile

by June 19, 2017 0 comments

Ministrul demisionar al dezvoltarii si mana dreapta a lui Liviu Dragnea, Sevil Shhaideh, a ajuns luni, in jur de ora 12.30, la Palatul Victoria, unde are loc sedinta pregatitoare de Guvern. Shhaideh este obligata sa participe la astfel de activitati, avand in vedere ca nu mai are cui sa delege atributiile sale de ministru, dupa ce premierul Sorin Grindeanu a demis absolut toti oamenii pusi in fruntea Ministerului Dezvoltarii. In ceea ce priveste demisia depusa de Sevil Shhaideh, premierul a trimis-o inca de vineri Administratiei Prezidentiale, insa nu a fost inca semnata de catre presedintele Klaus Iohannis.

Reamintim demisiile lui Sevil Shhaideh si a lui Carmen Dan au ajuns vineri Palatul Cotroceni, alaturi de propunerile ca premierul si Augustin Jianu sa ocupe, interimar, portofoliile Internelor, respectiv Dezvoltarii. In conditiile in care aceste demisii nu au fost inca semnate de catre presedinte, acesta aflandu-se intr-o vizita oficiala in Germania, Sevil Shhaideh si Carmen Dan sunt obligate sa-si desfasoare in continuare activitatile de ministru.

Sevil Shhaideh nu poate nici macar sa-si delege atributiile, dupa ce premierul a demis 12 secretari de stat, subsecretari de stat, secretarul general si secretarii generali adjuncti, deciziile fiind publicate duminica in Monitorul Oficial.

Avand in vedere aceste decizii, Sevil Shhaideh a anuntat ca-i va face plangere penala premierului Sorin Grindeanu, potrivit Antena 3. Shhaideh il acuza pe Grindeanu ca a declarat ca voia sa foloseasca proiectele din Programul National de Dezvoltare Locala pentru a-i controla pe liderii locali inaintea motiunii de cenzura.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.