Case online preferate de pariorii romani

Case online preferate de pariorii romani

Case online preferate de pariorii romani

by June 22, 2017 0 comments

Sunt 16 case case de pariuri online licentiate de ONJN, insa nu toate ofera aceeasi calitate in ceea ce priveste oferta de pariuri sportive si nu numai.

 

La sfarsitul anului 2015 a devenit obligatoriu ca orice casa de pariuri care doreste sa opereze legal pe teritoriul Romaniei sa beneficieze de licenta ONJN. Avand in vedere aceasta decizie, care ducea automat la restrangerea pietei pariurilor online in Romania, multe case de care nu am auzit aproape deloc pana atunci in mediul online au decis sa patrunda pe piata pariurilor din tara noastra. Altele, care au agentii offline (de cartier), s-au gandit sa le ofere utilizatorilor si varianta online.

 

Dupa primirea licentei unele case si-au imbunatatit vizibil oferta, altele au stagnat

In prima faza, mare parte dintre aceste case de pariuri aflate la inceput dispuneau de o oferta modesta, lucru pe undeva de inteles. Unele s-au prins repede de nevoile  clientilor  in ceea ce priveste pariurile sportive, imbunatatindu-si simtitor oferta in doar cateva luni. Altele s-au prins ceva mai greu, insa si ele dispun in momentul de fata de o oferta decenta. A treia categorie si aici ne referim indeosebi la casele online care beneficiaza si de agentii de cartier nu s-a prins sau, mai degraba, nu a vrut sa se prinda, cu privire la evolutia pariurilor online, prezentand aceeasi oferta de care dispun si la agentiile offline, poate cu mici imbunatatiri, insa insesizabile.

 

Agentiile offline au un puternic impact

Foarte probabil aceste din urma case au mizat pe faptul ca daca si-au creat deja un public prin intermediul agentiilor stradale, acesta va ramane fidel si dupa ce acea casa de pariuri va trece si pe online, chiar daca oferta acesteia este vizibil mai slaba decat a concurentei. Intr-adevar, se pare ca judecata lor a fost una corecta si ca pariorii care “depuneau icre” offline o fac acum si online la aceeasi casa, ramanand clienti fideli. Cel putin asta constatam daca ne luam dupa preferintele utilizatorilor de pe site-ul Intelbet.

 

In dreapta paginii principale a site-ului gasim diverse clasamente obiective ale caselor de pariuri licentiate, clasamente efectuate in functie de cote, oferte, pariuri live etc. Printre acestea se numara si clasamentul utilizatorilor Intelbet, care sunt rugati sa aleaga casa/casele de pariuri la care joaca. Acest clasament contine aproape 500 voturi, pe primele doua locuri gasind doua case  ce dispun si de agentii offline, alte doua aflandu-se pe locurile 5 si 6 in clasament.

 

Sigur, nu contestam clasamentul, doar ca venim cu precizarea conform careia multi dintre cei ce au votat pentru asemenea case joaca la agentiile stradale si nu la casele online. Fiindca, da, zi de zi intalnim pariori care plaseaza bilete la agentiile offline, desi la cele online ar avea mai multe facilitati, nu doar o oferta mai bogata. Si aici nu ne referim doar la persoane in varsta sau trecute de a doua tinerete, carora li se pare mult mai simplu sa plaseze un bilet la o agentie stradala decat pe Internet. O multime dintre acesti utilizatori au mai putin de 25 ani. In fine, probabil ca va mai trebui sa treaca ani buni pana sa ne schimbam mentalitatea in legatura cu pariurile online.

 

Revenind insa la site-ul Intelbet, acesta prezinta o recenzie pentru toate casele online licentiate, numind pentru fiecare atat 3 puncte forte, cat si 3 puncte slabe, dand dovada, astfel, de obiectivitate, una pe care rar o gasesti cand vine vorba de promovarea unor case de pariuri. In cadrul acelei recenzii poti afla, de asemenea, parerea altor utilizatori cu privire la acea casa online sau poti chiar tu sa adaugi una folosind butonul “Adauga feedback”. Totodata, poti adauga o reclamatie daca intampini probleme legate de contul tau cu respectiva casa de pariuri. Administratorul Intelbet o va analiza si, daca va fi cazul, o va trimite spre rezolvare.

 

Intelbet este insa locul ideal si pentru cei care doresc sa participe la un concurs de analize sportive fara a fi nevoiti sa-si argumenteze alegerea. Acest lucru este efectuat de tipsterii site-ului, tu trebuind doar sa alegi daca pronosticul va fi sau nu castigator. Prinre acesti tipsteri se numara Mihai Mironica, moderator de emisiuni sportive si comentator de fotbal, Ioana Cosma, prezentatoare de stiri sportive si moderatoare de emisiuni, dar si Julio Salinas, fost jucator spaniol celebru de fotbal sau Borja Pardo, jurnalist foarte cunoscut in Spania.

 

 

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.