Dragnea anunță debarcarea lui Grindeanu: Se mai întâmplă în lume ca Guvernul să fie schimbat

Dragnea anunță debarcarea lui Grindeanu: Se mai întâmplă în lume ca Guvernul să fie schimbat

Dragnea anunță debarcarea lui Grindeanu: Se mai întâmplă în lume ca Guvernul să fie schimbat

by June 11, 2017 0 comments

Presedintele PSD a facut mai multe remarci cu tenta ironica la adresa premierului Sorin Grindeanu, intr-o emisiune la Romania TV, care vizau printre altele postarea publicata duminica de Grindeanu pe Facebook, in contextul in care Dragnea a anuntat ca evaluarea ministrilor s-a finalizat duminica si urmeaza sa fie redactata si discutata cu ministrii si cu conducerea PSD si ALDE.

Despre postarea lui Grindeanu in care se vorbeste despre stabilitate politica: “Eu nu am experienta politica a domnului prim-ministru. Dar eu am condus acest partid in campania electoral si intamplat partidul a castigat alegerile” a spus Dragnea, care a continuat spunand ca stabilitatea politica in tara nu sta intr-o singura persoana.

Despre faptul ca premierul nu a participat la parlament unde fusese invitat: “Am inteles ca a plecat la Paris, nu a plecat la prima ora a plecat mai tarziu dar sigur ca daca pleci trebuie sa iti faci bagajul, sa te asiguri ca nu ai uitat nimic din bagaj” a spus Dragnea, referindu-se la vizita de lucru facuta de Grindeanu la miercuri si joi la Paris, desi intrebarea moderatoarei se referea la absenta ministrului Finantelor Viorel Stefan din parlament.

Despre postarea publicata de Grindeanu duminica dupa-amiaza: “O sa ma gandesc foarte serios, chiar o sa analizez fiecare cuvant din acea declaratie, sau postare, o sa il sun si pe dl Tariceanu.”

“Se mai intampla odata in lume la o suta de ani sa se mai schimbe si guvernul, dar importante este programul de guvernare.”

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.