Ludovic Orban: Ii cer demisia de onoare premierului Grindeanu pentru ca PSD sa nu ne vanda ungurilor

Ludovic Orban: Ii cer demisia de onoare premierului Grindeanu pentru ca PSD sa nu ne vanda ungurilor

Ludovic Orban: Ii cer demisia de onoare premierului Grindeanu pentru ca PSD sa nu ne vanda ungurilor

by June 20, 2017 0 comments

Presedintele PNL, Ludovic Orban, i-a cerut marti dimineata premierului Sorin Grindeanu “o demisie de constiinta”, iar parlamentarilor social-democrati le-a solicitat sa nu voteze propunerile legislative introduse in mod “fortat”, luni, pe ordinea de zi a mai multor comisii parlamentare.

“PSD tradeaza interesele fundamentale ale romanilor, pentru a-si rezolva rafuielile de clan din interiorul partidului. PNL se va bate cu toate armele impotriva trocurilor facute de clanul Dragnea cu cei de la UDMR. Facem, in acelasi timp, apel catre cel care se cramponeaza de functia de premier. Ii cer lui Sorin Grindeanu o demisie de constiinta, care ar putea impiedica savarsirea actului de tradare. De asemenea, in cazul in care Sorin Grindeanu nu intelege situatia si refuza aceasta demisie, le cer parlamentarilor PSD sa nu se contamineze de nebunia liderului lor si le cer sa nu voteze propunerile legislative introduse fortat pe ordinea de zi de presedintele PSD”, a afirmat liderul liberal, intr-o declaratie acordata Agerpres.

El spune ca liberalii vor folosi toate mijloacele procedurale, legale si constitutionale pentru a impiedica adoptarea acestor propuneri legislative. ‘PNL va lupta cu toate armele constitutionale si legale pentru a impiedica adoptarea acestor acte de tradare’, a spus Orban.

Orban mai spune ca, in cazul in care Sorin Grindeanu pune in prim plan interesele fundamentale ale Romaniei, acesta nu poate face altceva decat sa isi dea demisia: “Daca pune mai presus de interesele sale personale, meschine, interesele fundamentale ale natiunii romane, nu poate sa faca altceva decat sa isi dea demisia pentru a rupe lantul care leaga parlamentarii PSD de trocul politic facut de Dragnea cu cei de la UDMR.”

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.