Suparare in PSD. Niculae Badalau: Mihai Tudose nu are anvergura unui premier

Suparare in PSD. Niculae Badalau: Mihai Tudose nu are anvergura unui premier

Suparare in PSD. Niculae Badalau: Mihai Tudose nu are anvergura unui premier

by June 27, 2017 0 comments

Presedintele executiv al PSD Niculae Badalau afirma ca are rezerve legate de “anvergura” premierului desemnat Mihai Tudose “de a conduce un guvern” dar afirma ca va sustine activitatea viitorului executiv, potrivit Hotnews.ro.

Am rezerve “vizavi de anvergura dl. Tudose de a conduce un guvern”, in conditiile in care “programul de guvernare e extrem de bun” dar “la premier am avut o indoiala”, a raspuns marti Badalau, intrebat de ziaristi de ce s-a abtinut la votul din comitetul executiv al PSD in care Tudose a fost desemnat propunerea partidului pentru functia de prim ministru.

Acesta a numit printre reticentele sale “colaborarea cu partidul” si “partea externa”, inainte de a mentiona: “Eu ma rog ca eu sa fi gresit pana la sfarsit”.

Insa, in conditiile in care viitorul premier “va avea pana la urma si opozanti in partid” care l-ar putea face “sa lucreze mult mai mult si mult mai bine”, a continuat acesta.

Niculae Badalau a declarat in schimb ca nu crede in “dubla comanda” a lui Mihai Tudose, pe fondul speculatiilor din presa legate de legaturile acestuia cu SRI

“Vizavi de acest subiect eu cred ca sunt subiecte false” si “suspiciuni aiurea”, a spus Badalau.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.