Cum să faci rost de bani rapid pentru urgențe

Cum să faci rost de bani rapid pentru urgențe

Cum să faci rost de bani rapid pentru urgențe

by August 15, 2017 0 comments

Imaginează-ți ce ai cere dacă ți s-ar îndeplini trei dorințe. Cel mai probabil te-ai gândit la bani. Și asta pentru că avem impresia că aceștia aduc fericirea. Și într-o oarecare măsură banii sunt sinonimi cu bunăstarea, în special atunci când ai probleme financiare. Banii oferă confort și liniște celui care îi deține, dar nu neapărat fericire, deoarece aceasta implică mult mai multe decât avuția. Însă confortul și bunăstarea pot duce la relaxare și te pot ajuta să rezolvi unele probleme bazate pe stres. Pentru a ajunge în această nirvană financiară poți accesa un împrumut fără dobândă (lån penge rentefrit) și te vei putea relaxa pentru că nu mai ai datorii. 

Piața locurilor de muncă este mereu plină de joburi entry-level sau foarte prost plătite. Ceea ce înseamnă că și dacă vrei să îți schimbi locul de muncă trebuie să ai foarte multă răbdare pentru a găsi ceva mai bun. Prin urmare, foarte mulți tineri abia reușesc să trăiască de pe o lună pe alta și mult prea rar au salariul îndeajuns de mare încât să pună bani deoparte într-un cont de economii.

Mai mult decât atât, pentru că nu avem o educație financiară structurată nici la școală și de multe ori nici în familie, nici nu știm cum să economisim. Astfel, atunci când suntem loviți de o urgență începem să ne scotocim prin buzunare, să ne sunăm toți prietenii sau pur și simplu să ne ascundem capul în nisip sperând că acea problemă va dispărea.  Acest tip de comportament creează mai multe probleme pe termen lung. În primul rând, dacă nu iei un împrumut de la instituție autorizată și le ceri prietenilor în mod constant bani, te poți trezi singur pe lume într-o zi. De asemenea, dacă speri ca o problemă să dispară și nu faci nimic pentru a o rezolva, vei ajunge în situații mai grave în care va trebui să plătești penalizări sau chiar vei fi executat silit.

Prin urmare, singura modalitate în acre poți face rost de bani pentru urgențe este un împrumut. Poți accesa unul bancar pentru care vei avea nevoie de un loc de muncă pe perioadă nedeterminată și câteva acte care să ateste că locuiești undeva. În cazul în care lucrezi cu contract de colaborare sau la negru, poți apela la un credit nonbancar. De obicei IFN-urile nu cer acte doveditoare a perioadei de angajare. Iar diferența majoră dintre cele două este că un credit non-bancar este mai flexibil în ceea ce privește suma împrumutată și dat de returnare a acesteia, deoarece nu este obligată de o politică bancară să împrumute numai sume mari pe perioade lungi de timp.

De asemenea, dacă ești într-o situație în care ai nevoie urgentă de bani, nu poți alerga după acte și nici nu poți aștepta foarte mult timp pentru ca banii să îți fie virați în cont. La creditele ifn poți împrumuta bani azi (lån penge i dag) și tot azi aceștia îți vor fi virați în cont. Iar pentru unele împrumuturi de acest gen, dacă plătești la salariu banii înapoi, nu vei plăti dobândă. Acest tip de credit este mult mai flexibil în favoarea ta. Ceea ce înseamnă că poți să îți rezolvi problemele cu rapiditate și nici să nu fii îndatorat pe perioade lungi de timp unei instituții.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.