PSD își va numi până în primăvară candidatul pentru prezidențialele din 2019

PSD își va numi până în primăvară candidatul pentru prezidențialele din 2019

PSD își va numi până în primăvară candidatul pentru prezidențialele din 2019

by January 4, 2018 0 comments

Codrin Stefanescu, secretar general adjunct al PSD si unul dintre apropiatii lui Liviu Dragnea, a declarat joi ca partidul trebuie sa stabileasca pana in primavara candidatul la prezidentialele din 2019. “Trebuie sa-l aparam cu dintii pentru ca va fi vinovatul de serviciu al statului paralel”, a spus Stefanescu la Antena 3. El a respins ideea existentei unor tabere in partid, spunand ca PSD nu este partid de lider.

“Sa stiti ca e si dorinta mea, si a altor colegi sa ne definim pana in primavara prezidentiabilul, sa il aparam cu dintii pentru ca va fi atacat de statul paralel. Colegii din tara vor sa-l vada pe cel care se va lupta cu Iohannis”, a spus Codrin Stefanescu la Antena 3.

Intrebat despre un eventual congres al PSD, Codrin Stefanescu a spus: “Nu am stabilit inca data congresului PSD. Sunt discutii in cadrul partidului. PSD nu are tabere, pentru ca PSD nu este partid de lider. ALDE este partid de lider, Calin Popescu Tariceanu este lider PSD este un partid de mase care are nevoie de un lider, in PSD nu vor exista tabere, ci doar opinii”.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.