Simona Halep, în finala de la Australian Open!

Simona Halep, în finala de la Australian Open!

Simona Halep, în finala de la Australian Open!

by January 25, 2018 0 comments

Simona Halep s-a calificat în finala Marelui Șlem de la Melbourne după ce a învins-o pe germanca Angelique Kerber cu scorul de 6-3 4-6 9-7.

Primul set a început neobișnuit, cu Simona Halep conducând cu 5-0, încet Kerber a revenit în meci adjudecând următoarele trei game-uri dar pe serviciu pierde și Halep bifează primul set cu 6-3.
În setul secund, la scorul de 2-1, Simona Halep face break-ul dar Kerber obține re-break-ul, scor 3-2. La scorul de 4-4, Kerber obține break-ul și are trei mingi de set și câștigă setul cu 6-4.
În setul trei Kerber obține break-ul în primul game dar Halep face re-break-ul, scor 1-1.La scorul de 4-3, Simona Halep smulge un break și are game-ul de meci dar Kerber obține re-break-ul. Primele două mingi de meci apar la scorul de 5-4 dar Kerber le salvează și duce setul la 6-5 și două mingi de meci, pe care Halep le anulează și câștigă break-ul, scor 6-6. Cum la Australian Open nu există tie-break în setul decisiv, meciul ajunge la 8-7 pentru Halep și are a treia minge de meci pe serviciul adversarei, urmează și mingea cu numărul patru iar Kerber trimite afară și se declară învinsă.

În finala de la Australian Open, Simona Halep o va înfrunta pe Caroline Wozniacki, care a învins-o pe Elise Mertens cu scorul de 6-3 7-6. Ambele jucătoare sunt și au fost numărul unu mondial fără a câștiga un Mare Șlem iar câștigătoarea finalei va fi viitorul număr unu din WTA.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.