Urmează o remaniere masivă a Guvernului Tudose. Cine va avea de câștigat?

Urmează o remaniere masivă a Guvernului Tudose. Cine va avea de câștigat?

Urmează o remaniere masivă a Guvernului Tudose. Cine va avea de câștigat?

by January 4, 2018 0 comments

Remanierea, din nou pe masa coaliției, potrit realitatea.net.  Demisia Doinei Pană din fruntea Ministerului pentru Ape și Păduri pune în discuție subiectul evitat încă de la finalul anului trecut. Liderii PSD se vor strânge în ședință pentru a-i stabili un înlocuitor. Schimbarea ei nu va fi singura, spun surse din partid.

Liderii PSD vor convoca o ședință a Comitetului Executiv Național, în zilele următoare. Subiectul central va fi remanierea guvernamentală, în discuții încă de la finele lui 2017.

Potrivit Realitatea TV, premierul Mihai Tudose ar dori schimbarea lui Florian Bodog, a lui Liviu Pop și a lui Carmen Dan, în timp ce Liviu Dragnea este decis să îl schimbe pe vicepremierul Marcel Ciolacu.

De asemenea, se are în vedere o restructurare a Guvernului, astfel că ar putea scădea numărul de ministere de la 24 la 16.

Ședința de conducere a PSD va fi un nou moment al disputei dintre Liviu Dragnea și Mihai Tudose.

Update:Președintele Executiv al PSD, Niculae Bădălău, a declarat, citat de Digi 24, că viitorul guvern restructurat ar putea include doar 16 ministere, față de 24, câte sunt în prezent.

Alți puternici lideri locali contactați de HotNews.ro sunt de părere că nu se va ajunge la o restructurare, ci maxim la o remaniere și că vizați ar fi „acești miniștri care nu performeazș”. Decizia ar urma să fie luată în Comitetul Executiv al PSD  imediat după 7 ianuarie, după sărbătoarea de Sfântul Ion.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.