Dragnea către Iohannis: Joaca cu ”hai să mai citim” e o bătaie de joc la adresa Curții Constituționale

Dragnea către Iohannis: Joaca cu ”hai să mai citim” e o bătaie de joc la adresa Curții Constituționale

Dragnea către Iohannis: Joaca cu ”hai să mai citim” e o bătaie de joc la adresa Curții Constituționale

by June 25, 2018 0 comments

Liviu Dragnea îl amenință din nou pe Klaus Iohannis cu suspendarea, nemulțumit că șeful statului nu semnează decretul de revocare a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, după decizia Curții Constituționale în acest sens.

„Nu este exclusă (suspendarea – n.r.) pentru că deja a stat neconstituțional de mult și nepermis de mult. Jocul cu „hai să mai citim” este o bătaie de joc la adresa Curții Constituționale”, a declarat șeful PSD.

Întrebat cum comentează despre anunțul președintelui că va candida pentru al doilea mandat la Cotroceni, Dragnea a răspuns „mare surpriză”.

Declarația lui Dragnea privind decizia președintelui în privința șefei DNA vine după ce, tot luni, Tăriceanu a spus că Iohannis a avut ”destul de mult timp” la dispoziţie pentru a da un răspuns. “Nu ştiu care este planul de comunicare şi modul în care îşi ia deciziile preşedintele, dar cred că în momentul de faţă a trecut destul de mult timp pentru ca o citire, aşa, aşezată şi profundă să dea posibilitatea ajungerii la concluzie”, a afirmat Tăriceanu.

Președintele Klaus Iohannis a declarat marțea tecută că amână cu cel puțin o săptămână o decizie privind revocarea șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, după decizia CCR în acest sens. „Și această săptămână este dedicată cititului”, a declarat șeful statului.

Liderii PSD l-au criticat pe Iohannis pentru amânarea semnării decretului de revocare a lui Kovesi, Liviu Dragnea invocând posibilitatea suspendării președintelui, dacă refuză să aplice decizia CCR în acest sens.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.