Miting PSD anti-abuzuri ale DNA, în Piata Victoriei

Miting PSD anti-abuzuri ale DNA, în Piata Victoriei

Miting PSD anti-abuzuri ale DNA, în Piata Victoriei

by June 4, 2018 0 comments

Update: Marele miting al PSD va avea loc sâmbătă, 9 iunie, la ora 20.00, în Piața Victoriei.  Mitingul va fi unul de protest față de abuzurile din justiție.  „Facem acest miting pentru a arăta că suntem deciși să mergem până la capăt”, a declarat Liviu Dragnea.

„Facem acest miting pentru a arăta că suntem deciși să mergem până la capăt. Îi așteptăm pe toți cei care doresc să trăiască într-o țară liberă, nu într-o țară unde din cauza unei propagande toxice uriașe se pune prblema ca o structură subterană, nelegitimă, să influențeze ocult decizii importante”, a declarat șeful PSD, Liviu Dragnea.

Întrebat câți oameni vor fi aduși la miting, șeful PSD a răspuns: „Câteva sute de mii”.

ALDE și-a anunțat participarea la mitingul organizat de social-democrați. Președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu a declarat că mitingul organizat de PSD nu este unul de susținere a Guvernului, ci unul de protest față de încălcările grave din justiției care au avut loc în ultimii ani asupra drepturilor și libertăților cetățenilor.

“Nu e de susținere a Guvernului, ci de protest față de tot ceea ce s-a întâmplat în acești ani în justiție, de exemplu încălcările grave care au avut loc în privința drepturilor și libertăților. Astăzi citeam un mic raport cu ascultările telefonice din 2005 până în 2014. Sunt 248.000 de persoane care au fost ascultate. Vi se pare normal?”, a afirmat vineri seară, la Digi 24, președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.