Austriecii de la Raiffeisen Bank isi bat joc de Centenarul Romanesc

Austriecii de la Raiffeisen Bank isi bat joc de Centenarul Romanesc

Austriecii de la Raiffeisen Bank isi bat joc de Centenarul Romanesc

by August 29, 2018 0 comments

Dezgustător! În pragul comemorării Dictatului de la Viena, austriecii de la Raiffeisen Bank promovează steagul secesionist al Transilvaniei? “Un eveniment ce va avea loc la Alba Iulia pe 6-7 septembrie este promovat pe internet alături de așa-zisul steag al Transilvaniei „independente”.

Este vorba despre „Transylvania Awards 2018”, un eveniment organizat de agenția „Heraldist & Wondermarks” din Cluj și asociația „Transylvania Beyond”, scrie activenews.ro.

Noi ne pregătim să ne plângem morții și refugiații din urma Dictatului de la Viena, iar alții calcă cu nesimțire pe cadavre pentru a promova interese străine neamului românesc. Acum când ar trebui să sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire, Ardealul, Basarabia și Bucovina de nord sunt încă trei răni sângerânde, trei răni încă deschise și rămase nevindecate. În acest context, unii vin și ne flutură prin fața ochilor flamurile purtate până nu demult în istoria recentă de către cei care ne-au ucis mișelește, ne-au torturat, ne-au furat truda, avuțiile și chiar sufletul.

Cu un cumplit dezgust am constatat că austriecii de la Raiffeisen Bank promovează steagul secesionist al Transilvaniei în cadrul unei campanii de imagine. A-ți asocia imaginea cu steagul unei Transilvanii profund netolerante și ucigașe la adresa neamului românesc, este aproape ca o declarație politică antiromânească. Culorile de lângă logo aparțin steagului unei Transilvanii care a ucis, torturat și ținut sub teroare românii secole la rând. Rușine să vă fie!

Atât „Transylvania Awards 2018” cât și Asociația „Transylvania Beyond” sunt finanțate de către austriecii de la Raiffeissen Bank, potrivit activenews.ro. Printre elementele grafice din aceste campanii media am găsit atât așa-zisul steag al Transilvaniei „independente”, cât și stema Transilvaniei din perioada în care provincia era condusă doar de către cele trei națiuni privilegiate, iar românii erau doar o națiune „tolerată”, ucisă și deposedată de propriile bunuri după bunul plac al grofilor unguri sau cel al nobililor sași și secui.

Sursa : glasul.info

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.