Guvernul Dăncilă ar putea fi schimbat. Cine urmează?

Guvernul Dăncilă ar putea fi schimbat. Cine urmează?

Guvernul Dăncilă ar putea fi schimbat. Cine urmează?

by August 21, 2018 0 comments
Social-democraţii se reunesc peste două săptămâni la mare, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional. Potrivit surselor Hotnews.ro, Comitetul Executiv al PSD se va reuni în perioada 31 august – 2 septembrie la Neptun. Întalnirea cu liderii organizațiilor județene are loc în contextul în care există discuții în interiorul partidului privind la o eventuală schimbare a premierului Viorica Dăncilă.
Surse social democrate au declarat pentru Hotnews.ro că la ședința CExN se va discuta și schimbarea Guvernului Dăncilă. “Există discuții în partid legate de posibilitatea înlocuirii premierului și sunt voci care consideră necesară înlocuirea acestuia”, au explicat sursele citate.
De asemenea, la reuniunea CExN se va discuta și despre  scrisoarea deschisă a senatoarei PSD Ecaterina Andronescu. Andronescu solicita președintelui PSD, Liviu Dragnea, să facă un pas în spate “pentru binele României şi al PSD” şi preciza că partidul trebuie să vină în cel mai scurt timp “cu un prim-ministru şi un guvern PSD de super profesionişti”.
După postarea pe Facebook, cinci organizații  PSD au criticat-o dur pe senatoarea PSD. Primul lider care a sărit în apărarea acesteia a fost președintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău care, neofical le-a cerut parlamentarilor să o respecte pe acesta pentru că are o experienţă în partid  şi că fostul ministru al Educaţiei se bucură de încredere în sondajele de opinie.
Și fostul prim-ministru PSD Mihai Tudose a declarat că este nevoie de o discuţie „civilizată” în conducerea partidului despre problemele ridicate de senatorii Ecaterina Andronescu şi Niculae Bădălău în scrisorile adresate partidului.

Tot în perioada 31 august-2 septembrie va avea loc şi întâlnirea conducerii PSD cu grupurile parlamentare social-democrate, ședință uzuală înaintea începerii unei noi sesiuni parlamentare.
Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.