Aventurile președintelui Comisiei Europene, la București

Aventurile președintelui Comisiei Europene, la București

Aventurile președintelui Comisiei Europene, la București

by September 18, 2018 0 comments

Avionul președintelui Comisiei Europene Jean Claude Juncker nu a decolat încă de pe Aeroportul Băneasa, deși trebuia să decoleze la 13.30. Potrivit unor surse citate de Antena 3, avionul ar avea probleme la motor. Este vorba despre aceeași aeronavă cu care președintele Comisiei Europene a venit luni în România.

După ce a ratat primirea șefului Comisiei Europene, premierul Viorica Dăncilă a avut, totuși, o întâlnire cu Jean Claude Juncker, la plecarea acestuia. Discuțiile nu au avut loc la Palatul Victoria, ci tot la aeroport, au declarat pentru HotNews surse oficiale. De altfel, după incidentul de luni seară, premierul a ajuns la aeroport, cu câteva zeci de minute înainte de întrevedere.

Întrevederea a avut loc în jurul orei 13.00.
Jean-Claude Juncker s-a aflat luni și marți în România, unde a participat la Summit-ul Inițiativei Celor Trei Mări.

Guvernul susține că Dăncilă trebuia să-l primească pe șeful CE la aeroportul Băneasa, luni seara, la ora 18.30, însă aeronava a aterizat mai devreme, iar Juncker a fost preluat de la scara avionului de către SPP și condus direct la hotel. Surse oficiale au declarat însă pentru HotNews că decizia de a pleca de la aeroportul Băneasa i-a aparținut lui Jean Claude Juncker, SPP neavând niciun rol în stabilirea programului.

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.