Ședință de partid, chiar în biserică, în fața altarului

Ședință de partid, chiar în biserică, în fața altarului

Ședință de partid, chiar în biserică, în fața altarului

by September 26, 2018 0 comments

Preoți și politicieni din Prahova s-au întâlnit pentru a discuta despre referendumul privind redefinirea familiei în Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Bănești, discursurile având loc la o masă așezată cu spatele la altar.

Primarul comunei Bănești, Gheorghe Stoica, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că întâlnirea avut loc în biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Bănești, fiind o ședință în care s-a discutat despre referendumul privind modificarea Constituției.

Stoica a mai precizat că au fost prezenți preoți din mai multe localități, primari, dar și oameni politici din mai multe partide.

“Au fost de la toate partidele politice. Iulian Dumitrescu de la PNL, Bogdan Toader de la PSD, senatorul PSD Savin (Emanoil Savin- n.r.), doamna Grațiela Gavrilescu (vicepremier – n.r.), protopopul de Câmpina și toți primarii și preoții din Protoieria Câmpina”, a declarat Stoica.

Potrivit acestuia, la întâlnirea din biserică au fost prezente peste 100 de persoane.

Întrebat ce au vorbit oamenii în biserică, primarul din Bănești a spus că discuțiile au vizat referendumul din 6-7 octombrie.

“S-a spus să iasă lumea la vot, să voteze fiecare cum dorește. Orientarea fost că e bine să ținem cont de biserică”, a spus Gheorghe Stoica.

Primarul din Bănești consideră această întâlnire “ceva frumos și constructiv”.

“A fost interesantă întâlnirea. A impresionat pe toți pentru că a fost pentru prima dată când biserica este cu politicienii. E un semn bun. A fost ceva frumos și constructiv”, a mai declarat primarul Gheorghe Stoica.

În cadrul întâlnirii președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a luat cuvântul și a spus că „este o adunare atipică pentru ce se întâmplă în România”, deoarece au fost prezenți la întâlnire reprezentanți de la toate partidele politice, preoți și primari.

Masa la care au stat politicienii a fost pusă în mod neobișnuit, astfel că politicienii au stat cu spatele la altar și le-au vorbit preoților și primarilor, care erau așezați în față, pe scaune.

Referendumul pentru familie se va desfăşura pe parcursul a două zile, 6 şi 7 octombrie, între orele 07.00 şi 21.00.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.