Un caz revoltător! Un polițist din Alba își terorizează singurul copil

Un caz revoltător! Un polițist din Alba își terorizează singurul copil

Un caz revoltător! Un polițist din Alba își terorizează singurul copil

by November 12, 2018 0 comments

Dramele din familiile polițiștilor sunt foarte puțin mediatizate iar în cele mai multe cazuri, desi există riscul unui final tragic, mai ales când sunt implicați copii minori, similar situației recente de la Pitești, nimeni nu are curajul să intervină, scrie Opiniatransilvana.ro.

În ultimii ani, în România, cazurile în care polițiștii întâmpină probleme reale în viața de familie s-au înmulțit alarmant. Din păcate ele sunt ascunse și tratate evaziv, tocmai pentru a nu atrage atenția asupra instituției.

Familia șefului Biroului Circulație pe Alba Iulia, trăiește o adevărată dramă, după ce soția, polițistă și ea, a avut o relație extraconjugală cu antrenorul de fotbal al fiului lor în vârstă de zece ani, părăsindu-și la momentul respectiv familia.

Neînţelegerile au apărut după ce instanța a încredințat minorul, provizoriu, mamei care l-a abandonat, deși acesta a refuzat să locuiască cu mama sa.

” Eu în prezent, nu-mi doresc să o văd pe mama, din cauza comportamentului ei. Aceasta îmi vorbește urât, îmi spune că mă bate. Mi-ar plăcea foarte mult să își schimbe acest comportament.”a declarat Tobias în data de 03.05.2018 în ședința Camerei de Consiliu, fiind asistat de un psiholog al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Alba.

Din păcate Judecătorul de Drepturi și Libertăți nu a ținut cont de dorința minorului. Ce este și mai grav este că, câteva luni mai târziu, aceiași doamnă judecător emite un mandat de percheziție domiciliară asupra tatălui.

În toată această perioadă, din aprilie și până în octombrie, familia agentului de Poliție Locală din Alba Iulia susține că a fost hărțuită și amenințată de mama copilului, subinspector la Centrul de Formare Inițială și Continuă al Ministerului Afacerilor Interne.

Supusă presiunilor, de fosta noră, mama șefului Biroului Circulație pe Alba Iulia, a suferit un atac vascular celebral ischemic, urmat de chinuri și zile de spitalizare.

Această presiune reiese din nenumăratele plângeri și sesizări făcute la Poliția Municipiului Alba Iulia împotriva femeii, fost agent operativ al Serviciului de Ordine Publică din IPJ Alba, precum și secretara șefului Poliției Municipiului Alba Iulia.

Pentru a sporii teama și a aduna probe împotriva fostului soț, mama minorului, a angajat un detectiv particular care avea ca scop supravegherea familiei unde locuia copilul, în special a șefului Biroului Circulație pe Alba Iulia. Situația cea mai gravă este că această supraveghere a fost ilegală, detectivul fiind surprins în” câmpul muncii” din data de 12.04.2018 iar contractul pe prestări servicii a fost semnat abia pe data de 16.04.2018. Ne întrebăm doar, cât a costat această licență de detectiv particular.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.